MHP Belediye Başkan Aday Adayı Yusuf Ziya Günaydın, yeni yıl mesajı yayınladı.
Günaydın açıklamasında; “Türkiye Cumhuriyeti Devletimizin ilk 100 yılını tamamlayıp ikinci yüz yıla adım attığı, gerek ülkemiz gerekse dünya için birçok önemli gelişmeye sahne olan bir yılı daha geride bırakıyoruz. 2023 yılıyla birlikte bir asrını dolduran Cumhuriyetimizin onur yıl dönümünü büyük coşku ve heyecan içinde kutladık. Gücümüze inanarak, asla karamsarlığa kapılmadan her alanda güçlenerek büyüyen Türkiye Cumhuriyeti’nin ‘Türkiye Yüzyılı’ hedeflerini gerçekleştirerek muasır medeniyet seviyesine hızla yükseleceğiz ve daha nice güzel yüzyıllar yaşayacağız. Yeni ümitler ve beklentilerle karşılayacağımız, güzel ve yeni başlangıçların yaşanacağına inandığım 2024 yılının Ispartamıza ve ülkemize; sağlık, huzur, bereket ve mutluluk dolu günler getirmesini temenni ediyor, tüm Ispartalı hemşerilerimizin yeni yılını en içten dileklerimle kutluyorum.
Yaşlı
01 Ocak 2024 Pazartesi 00:46Gerontokrasiye karşıyız. Yaşlı başkan istemiyoruz
Adamın biri
31 Aralık 2023 Pazar 18:44Piriket fabrikası davasını kapattılar ama biz unutmadık, piriket fabrasından zengin olanlar, elbet mahşeri mizanda hesaplaşacağız.
Misafir
31 Aralık 2023 Pazar 18:16Sen git önce eski adıyla kaç senedir engellediğin ITKM yı gez dolaş sonra kaç kişiyi aç susuz bırakmışın kaç kişi iş sahibi olmuş kimlerin hizmetlerini engellemişin bunlara bakta utanma varsa utan
Zübük
31 Aralık 2023 Pazar 18:01Sırıtışına kurban
Köyden Musa
31 Aralık 2023 Pazar 14:28Hadi bir de aday olsa....Ondan sonra veladddalin , amiiiinnn.