Isparta’da Gülistan mahallesinde kurulan pazaryeri, geçici olarak başka bir alana taşınıyor.
Isparta Manavlar Odası Başkanı Hasan Demir, Gülistan Mahallesi Pazaryeri’nin tadilat süresince Gülistan Eczanesi’nden başlayarak kahvehanelerin önünden Gülistan Lisesi’ne kadar olan alanda kurulacağını duyurdu.
Demir, yaptığı açıklamada “Gülistan Mahallesi Pazaryeri tadilat nedeniyle geçici bir süreyle farklı bir konumda hizmet verecektir. Bu süreçte, Meyve-Sebze Pazarı, Gülistan Eczanesi’nden başlayarak kahvehanelerin önünden Gülistan Lisesi’ne kadar olan alanda kurulacaktır.
Pazarın kurulduğu Cumartesi günleri, belirlenen bu alanda araç park edilmemesi önemle rica olunur. Vatandaşlarımızın mağduriyet yaşamaması için duyurularımızı takip etmelerini ve yeni düzenlemeye uygun hareket etmelerini rica ederiz. Anlayışınız için teşekkür ederiz” dedi.
gülistan mahalleli
15 Mart 2025 Cumartesi 09:42oradaki iş yerlerin önündeki köşe iş yerinin büyük çınar ağacı kesilip yerine beton döktüler yayınlanan Fotoğaf ta çınar ağacı var su anda yok harlatma haber yapın bunu
hüseyin yılmaz
14 Mart 2025 Cuma 14:28Maşallah belediye pazarcıların emrinde çalışıyor , hani ne oldu ? Salı pazarında ki çalışmalar ; Cumhuriyet caddesinin devamın da ki pazarcıları kaldırıp ; bu yolu tek yön yapacaktınız? 150 tane pazarcıya sözünüz geçmedi mi? Belediye vatandaşa mı hizmet için var , yoksa pazarcılara mı?
iyi bakalım
14 Mart 2025 Cuma 14:05şu mübarek ramazan ve cuma gününde hayırlısı olmasını diliyorum . müminin ferasetiyse bakınca burnuma hiç hoş bi koku gelmedi . RABB im hayırla sonuçlandırsın , RABB im daha da güzelleştirsin .