Isparta Uluslararası Gül Festivali ikinci gününde çeşitli etkinliklerle kutlanmaya devam ediyor. Gül bahçelerinin yoğun bir şekilde bulunduğu Güneykent kasabasında düzenlenen etkinliklere Vali Aydın Baruş ve eşi Nagihan Baruş da katılarak gül bahçesini gezerek gül topladılar.
Türkiye’nin bir çok ilinden ziyaretçilerin akın ettiği gül bahçelerinde ziyaretçiler hem fotoğraf çekiyor hem de gül topluyorlar. Festival için yurt dışından gelen misafirler de mis kokulu gül bahçelerinde olmanın mutluluğunu yaşadılar. Gül bahçesine gelen ziyaretçilerle bir süre sohbet eden Vali Baruş ziyaretçilere hoş geldiniz dedi. Gül bahçesi içerisinde Güzel Sanatlar Lisesi öğrencileri tarafından düzenlenen müzik dinletisi de ziyaretçilerden büyük beğeni aldı.
Gül bahçesindeki etkinliklerin ardından Vali Baruş ve eşi Nagihan Baruş, müzeye çevrilen tarihi Gülbirlik fabrikasına geçerek Gülbirlik Genel Müdürü Hasan Çelik’ten gülün geçmişten günümüze yolculuğu ve gülün yağa dönüşmesi aşamaları hakkında bilgiler aldı. Vali Baruş ve eşi Nagihan Baruş ardından Gülbirlik fabrikasına geçerek imbiklere gül dökerek, oluşturulan gül havuzunda incelemelerde bulundular.
Festival kapsamında Gülbirlik fabrikası bahçesinde farklı illerden gelen folklor grupları gösterilerini sunarken Gençlik ve Spor Müdürlüğü sporcuları da çeşitli spor gösterileri düzenlediler.
Vali Baruş ve eşi Nagihan Baruş buradan Güneykent merkezine geçerek geleneksel yöntemlerle gül yağı ve gül suyu üreten İsmail Baltacı’nın gülhanesinde gül yağı çıkarma aşamaları hakkında bilgi alarak imbiğe gül döktüler.
Fiyasko
06 Haziran 2022 Pazartesi 10:41Her yaptığınız reklam. Ortalık reklamdan geçilmiyor. Allah aşkına millet bıktı artık sizin reklamınızdan. Ne biçim bir festival organizasyonu anlamadık. Süslü ile Şükrü her yaptığınız iş fiyasko. Siz bu işi beceremiyorsunuz. En iyisi gitmeniz.
Herkes kendi menfaati
05 Haziran 2022 Pazar 10:29Kimileri üzgün yokluk içinde neyin festivali benim vergimle bu pahalılıkta sulardan az vergi alın festival yapmayın araçta kaldırmadın makam aracı olan gitti vatandaş gene kendi imkanıylamı
Gariban
05 Haziran 2022 Pazar 10:25İşin reklamını bırakın ısparta halkına hakettiği ilgiyi gösterin bazıları eğlenir bazıları internetten izler
Halka hizmet amacınız
05 Haziran 2022 Pazar 10:23Karı beceremediniz festivalide afiş de yazılanı okuyun anlayabilirseniz otobüs kaldırmak çok mu zordu bilet basardık makam aracımız olsaydı giderdik
Yazık oyuma
05 Haziran 2022 Pazar 10:21Vatandaş bu festivalin neresinde evinde gidemedi mazot malum giden nasıl gitti? Afişte folklor net değil nerde yapılacağı belli değil soruyoruz bilen yok kar da yaptıkları gibi berbat halka araç tahsis etmeyenler halk seçimde cevabı verir şimdi yanlış yapanlar sonra görür
Sonuç ortada
05 Haziran 2022 Pazar 10:15Bu festivalde kim eğlendi halk eğlenmedi organizasyon afişi yanlış dolu folklor nerde araç kalkıyormu kim gitti vatandaş a otobüs çıkartmadınız kime hizmet edilecek onca vergi otopark ücreti alınıyor bu halktan sonuç ortada iyi düşünün halka hizmet hakka hizmettir seçimde halk cevabını verir bu memleketin insanı faydalanmayacakmı?
İlginç
04 Haziran 2022 Cumartesi 21:50Seda sayanın selamı var
Molla
04 Haziran 2022 Cumartesi 19:04Gidin yaa
Ahmet
04 Haziran 2022 Cumartesi 18:23Şükrü olmasaydı iyi idi ha bide Şadiye
emmi
04 Haziran 2022 Cumartesi 18:02Hava durumu çok önemli hiç bakılmadı mı acaba?
Alidede
04 Haziran 2022 Cumartesi 18:01Dolu yağıyor
Zek
04 Haziran 2022 Cumartesi 17:47Yağmur başladı..
Serüven
04 Haziran 2022 Cumartesi 17:40Sıkı durun temmuz ayı gibi Yakında melek mosso konver verecek.ozaman varya ısparta yıkılacak ben sşze söyleyeyim.ne kadar akp ve belediye muhalifleri konsere gelecek tahmin edemezsiniz.o güz herhalde bazıları bazı başkan ve eşleri ısparta da olmazlar gibi geliyor bana.çünkü dayanamazlar o kadar sevgi selinin sesine değilmi.yanlışmı düşünüyorum sütçüüü
mustafa
04 Haziran 2022 Cumartesi 17:00Şükrü başkan dik duramadığının cezası bunlar, sen başkansın bazı kararlarda sağın solun sözüne bakmamak lazım, bak yalnız kaldın şimdi .yorumun birinde, eğer doğruysa evini su basan vatandaşa yardım gitmemiş, önceliğin vatandaş olmadıktan sonra sayılı günler ,kimse senin IKTM yi açtığına bakmaz. kimse kokunun gittiğine bakmaz.kimse alt geçit üst geçit bakmaz.vatandaşa hizmet vereceksin ki baş üzerinde tutulasın. Her şey gelir geçer, bulunduğun makamın ve kendinin itibarını kaybetme..
Sandıkta görüşelim
04 Haziran 2022 Cumartesi 16:38Sonradan görme gösteriş budalaları
isimsiz
04 Haziran 2022 Cumartesi 16:29millet aç bunlarda keyfi yerinde şükrü bu şeçimde gidiyorsun son şeçimin
İskender GÜÇLÜ
04 Haziran 2022 Cumartesi 16:19Emeği geçenlerin ellerine dillerine sağlık Gülleri yetiştirenlere de hayırlı bol bereketli kazançlar diliyorum
Sütçüü
04 Haziran 2022 Cumartesi 16:09Ben tepki olsun diye konsere gitmiyorum.bahçeli evl.mah.de komşunun evini pis su bastı.belediyeden bir allahın kulu bir yetkili bir amir memur müdür gelmedi.yazık kendi imkanları ile temizlediler.yazık belediye bana konser vermesin hizmet etsin diye oy veriyoruz.vergi veriyoruz.ama seçim yakındır.akp ye ve şükrü beye ister belediye başk.adayı olsun ister milletvekili adayı olsun oy vermeyeceğim.
festivalin tadı yok
04 Haziran 2022 Cumartesi 15:12kendilerine festival yapıyorlar.....kraliyet ailesi gibi el sallaya sallaya hayret bişey halk sizin tebanızmı ne...neyin geçidi bu şadiye hanımda elizabet gibi gülücükler vs k**** 32 de izliyoruz bizde ıspartalılar festival varmış diyoruz o otobüslerden gül resmi niye kalktı sebep ziya yımı hatırlatıyorki keşke geri koysanız keşke