29 Mart 2024 Cuma

Gölette boğularak can verdi

Gölette boğularak can verdi

Isparta

Keçiborlu’da yaşayan 2 çocuk babası 44 yaşındaki Muammer Çukur, Afyonkarahisar'a bağlı Çapalı Köyü mevkiinde girdiği gölette boğularak hayatını kaybetti.

Arkadaşları ile birlikte ava giden Muammer Çukur, gölete girdi. Bir süre sonra gözden kayboldu. Arkadaşları jandarma ekiplerine ihbarda bulundu. Olay yerine AFAD ekipleri de sevk edildi. Uzun süre devam eden arama çalışmaları sonucunda Muammer Çukur'un cansız bedenine ulaşıldı.

TOPRAĞA VERİLECEK

Otopsi yapılmak üzere adli tıp morguna kaldırılan Muammer Çukur'ın cenazesi bugün ikindi namazına müteakip Keçiborlu H. Sultan Mezarlığı'nda son yolculuğuna uğurlanacak.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Öz gabakçı

10 Ağustos 2022 Çarşamba 18:10

Vefat eden kişiye Allah rahmet eylesin ailesine sabır diliyorum Araphan ismiyle yorum yapan arkadaş yüzmek akıl işi değil demişsin, Aksine bence herkes yüzmeyi öğrenmeli Senin kafayla hareket edecek olursak arabayada binmeyelim kaza olur, ateşte yakmıyalım yangın çıkar bıçağı da elimize almayalım elimiz kesilir Her zaman dikkatli olmalıyız kurallara uymalıyız Gayret bizden takdir Allah’tan

Sengetli

10 Ağustos 2022 Çarşamba 17:03

Aslen Şuhut Karacaören köylüdur.Allah rahmet eylesin

Araphanınüveybabası

10 Ağustos 2022 Çarşamba 14:12

Yüzmek bence akıl işi değil derin yerlerde özellikle boyumu grçen yere asla gitmem bizler yüzmek için yaratılmadık nefesimis kesilir kramp girer ayağımıza bişey dolanır vs vs ölüp gideriz

sedat

10 Ağustos 2022 Çarşamba 13:09

Allah rahmet eylesin,mekanı cennet olsun inşaallah

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR