19 Nisan 2024 Cuma

Gökçay Exclusive ile Evinize Modern Dokunuşlar Yapın

Gökçay Exclusive ile Evinize Modern Dokunuşlar Yapın

Isparta

Isparta’nın 44 yıllık Mağazası olan Gökçay Exclusive Mağazasında Dünyaca ünlü perde, duvar kağıdı ve döşemelik kumaş ürünlerini bulmak mümkün. 

Isparta’da 40 yılı aşkın süredir hizmet veren  Gökçay Home Exclusive mağazası kaliteden ödün vermeden ev ve işyerlerine modern dokunuşlar yapmaya devam ediyor. Yayla Mahallesi 1607 Sokak No:25 de hizmet veren Gökçay Home Exclusive mağazasında perde çeşitleri, duvar kağıdı ve döşemelik kumaş ürünlerinde dünyaca ünlü markaları bulmak mümkün. İşletme sahibi Ramazan Gökçay,  “Şirketimiz, 1978’de babam Durmuş Gökçay tarafından Gökçay Mefruşat adı altında ilk perde dükkanı olarak açıldı. Babam emekli olunca 2012’de şirketi ben devraldım. Ben de her gün bir tık daha geliştirerek Gökçay Home  Exclusive’yi büyüttük ve bugünlere geldik.  Isparta merkezde iki tane mağazamız var her ikisi de yıllardır değerli müşterilerimize hizmet vermeye devam ediyor” dedi.

Mağazada ürün bazında kalite odaklı çalıştıklarını kaydeden Ramazan Gökçay, “Manuel ve motorlu perde sistemleri, Döşemelik kumaş, Aksesuar, duvar kağıdı, perde ve perdelik kumaş gibi envayi çeşit her şeyi yapıyoruz. Aksesuarda da, döşemelik kumaşta da ve duvar kağıdında da hep dünya markaları ile çalışıyoruz.  Özellikle duvar kağıtları hep İtalyan markasıdır. Çalıştığımız firmaların hepsi kaliteli stoklu çalışan firmalardır. Bu yüzden yurt içi ve yurt dışı müşterilerimizin isteklerini karşılayacak potansiyele sahip bir firmayız” dedi.

Duvar kağıdı ve döşemelik kumaşta Dünyaca ünlü Amerikan ve İtalya menşeli ürünleri sattıklarını  kaydeden Gökçay, “Perde de Dünyaca ünlü markalarla çalışıyoruz, bazı ürünler direk yurt dışından gelmektedir. Mağazamızda perde aksesuarları da bulunmaktadır, dünyanın en iyi ve kaliteli ürünlerini satıyoruz. Mekanik perde çeşitlerimiz var, onda da Türkiye’nin en iyi markalarıyla çalışıyoruz” dedi.

ODA TASARIMLARINI ÖZEL EKİBİMİZLE YAPIYORUZ.

Müşterilere en iyi hizmeti vermenin gayreti içerisinde olduklarını belirten İşletme Sahibi Ramazan Gökçay,  “Odaların tasarımını bizzat kendimiz yapmaktayız. Deneyimli ve tecrübeli ekibimizle bu tasarımları gerçekleştiriyoruz. Özel dikimleri dışarıda yaptırıyoruz, çünkü bizim için müşteri memnuniyeti her şeyden önemlidir” şeklinde konuştu.

EVİNİZİN GÖRÜNÜMÜNÜ

DEĞİŞTİRMEK BİZİM İŞİMİZ

Bugüne kadar çok sayıda ev ve işyerine perde, duvar kağıdı ve döşemelik kumaş ürünleri ile özel tasarımlar  yaparak görünümleri değiştirdiklerini kaydeden Gökçay, “Bu bizim işimiz. Baba mesleğini en iyi şekilde yerine getirmenin mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz. Evlerinizin havasını değiştirmek için bize uğramanız yeterli olacaktır” dedi.

DİĞER MAĞAZAMIZDA YÜZDE 30’A VARAN İNDİRİMLERİMİZ VAR

Gökçay Home Exclusive mağazasının karşısında yer alan Gökçay Home Outlet mağazasının da yine kendilerine ait olduğunu kaydeden İşletme Sahibi Ramazan Gökçay, “Bu mağazamızda da yüzde 20-30 arasında özel indirimler yapıyoruz. Seri sonu indirimlerinden yararlanmak için müşterilerimizi bu mağazamıza bekliyoruz. Bu mağazamızda da perde çeşitleri ve diğer ürünlerimizi bulmanız mümkün. Müşteri memnuniyeti ve kaliteden ödün vermeden müşterilerimize hizmet vermeye devam ediyoruz” dedi.

GÖKÇAY HOME EXCLUSİVE

Adres: Yayla Mahallesi 1607 Sokak No:25 

Tel:0246.2188522 ISPARTA

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Gül

04 Ekim 2022 Salı 20:12

Tamamen müşterisini oluşturmuş kaliteye önem veren bir mağaza tasarım ürün çeşitleri ve satış sonrası verdikleri hizmet takdire şayan ıspartanın en güzel en dolu perde mağazası ankara istanbul büyükşehirlerdeki eksikliği bu konuda tamamlamış bir firma birde karşı mağazası var outlet yapmışlar çok mantıklı herkese tavsiye ederim

Evet

30 Eylül 2022 Cuma 13:17

Belediyemiz sayesinde Isparta artık elit bir şehir olacak,

Ispartalı

27 Eylül 2022 Salı 15:32

Reklamı çok beğendim tamda perde ihtiyacım olan bir zamanda karşıma çıktı ıspartada bakmadığım perdeci kalmadı ta ki bu reklamı görünceye kadar aradığımı burda bulacağıma eminim teşekkürler bomba 32

Papatya

27 Eylül 2022 Salı 14:31

Fiyatlar aşırı pahalı uygun fiyat hiç yok elit kesime hitap ediyor indirimli ürünler olursa daha çok müşterisi olur

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR