27 Temmuz 2024 Cumartesi

Genç çift ayrı şehirlerde son yolculuklarına uğurlandı

Genç çift ayrı şehirlerde son yolculuklarına uğurlandı

Isparta

Burdur’da dün meydana gelen trafik kazasında hayatını Esra Kartal ve kardeşi Mert Kartal bugün göz yaşları içerisinde son yolculuklarına uğurlandılar.

Kaza Merkez’e bağlı Çentik Köyü’nde Kuş Gözlem Evi mevkinde meydana geldi. Kamyon ve otomobilin çarpışması sonucu 5 kişi yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sağlık, emniyet, jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, olay yerinde 3 kişinin hayatını kaybettiğini belirledi. 2 yaralı ise tedavi edilmek üzere hastaneye kaldırıldı.

METEHAN AYDIN BURSA’YA GİTTİ

Burdur E Tipi Kapalı Cezaevinde İnfaz Koruma Memuru olarak çalışan Metehan Aydın’ın Bursa’da defnedilecek.  Burdur Devlet Hastanesi Morgundan ailesi tarafından alınan Metehan Aydın defnedilmek üzere memleketi Bursa’ya götürüldü.

İKİ KARDEŞ YAN YANA DEFNEDİLDİ

Kazada hayatını kaybeden Esra Kartal ve kardeşi Mert Kartal’da Burdur İğdeli Köyü’nde son yolculuklarına uğurlandılar. Esra Kartal kırmızı tülbentle örtülen tabut ile kardeşi Mert Kartal’da Türk Bayrağına sarılı tabut ile yan yana defnedildiler. Göz yaşlarının sel olduğu cenaze töreninde ailesi ve yakınları güçlükle ayakta durabildiler. İki Kardeşin cenaze namazını Burdur il Müftüsü Ali Hayri Çelik kıldırdı.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Yusuf

28 Mayıs 2024 Salı 19:18

ölenlere allahdan rahmet kederli ailelerine başsağlığı diliyorum Rabbım sabırlar versin inşallah

Ramazan örnek

28 Mayıs 2024 Salı 18:48

Allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun yüce Allah im ecir sabırlar versin

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR