Diyanet İşleri Başkanlığınca ülke genelinde sürdürülen "Gençliğe Değer" projesi kapsamında Gelendost’ta gençlere yönelik çeşitli etkinlikler düzenliyor.
Diyanet İşleri Başkanlığı, gençlerin milli ve manevi değerlerine bağlı olarak yetişmelerine katkı sağlamak ve gençlerin önündeki engelleri aşmasına destek olmak amacıyla her bir din görevlisinin en az 10 gence ulaşmasını sağlamak üzere "Gençliğe Değer" isimli proje başlatmıştı.
Proje kapsamında il ve ilçe müftülükleri gençlere yönelik çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
Bu kapsamda çalışmalar yürüten Gelendost Müftülüğü görevlileri, Rahmet Cami ve Gençlik Merkezi'nde gençlerle düzenli olarak bir araya geliyor.
Buluşmalarda Kur'an-ı Kerim okunuyor, sohbet ediliyor, gençlere ikramlarda bulunuluyor.
Buluşmalarla din görevlilerinin gençlere manevi rehberlik etmeleri hedefleniyor.
davras32senget
09 Mart 2024 Cumartesi 22:28gençlerin önündeki engeller neymiş? pıde ayran parasını nerden buldunuz? zamanında fetoşcularda maklube yedirerek kendine bağlamıştı benzerlik var sohbet filan neyin sohbetini yapıyor imam abi açık yazın bu arada suudi araplar 10 yıl içinde tamamen latin alfabesine dönüyorlar bilmem haberiniz var mı?