Gelendost Belediye Başkanı Mustafa Özmen, belediye meclisinin toplantılarının artık canlı yayında gerçekleştirileceğini duyurdu.
Başkan Özmen, yaptığı açıklamada, "Şeffaf belediyecilik anlayışıyla hareket ediyoruz.
Memleketimizle ilgili aldığımız kararlardan vatandaşlarımızın haberdar olmasını istiyoruz," dedi.
Bu uygulama ile Gelendost Belediyesi, tüm karar süreçlerini vatandaşların gözleri önünde şeffaf bir şekilde yürütecek.
Başkan Özmen, "Toplantılarımızı canlı yayınlayarak, halkımızın bize olan güvenini pekiştirmeyi ve belediye çalışmalarına katılımı artırmayı hedefliyoruz," ifadelerini kullandı.
Vatandaşlar, belediye meclisinin aldığı kararları ve yapılan tartışmaları anlık olarak takip edebilecek ve böylece belediye yönetimi ile ilgili daha fazla bilgi sahibi olabilecekler.
Bu adım, Gelendost'ta daha açık, hesap verebilir ve katılımcı bir yönetim anlayışının benimsendiğinin bir göstergesi olarak değerlendiriliyor.
Isparta'da bugün kaybettiklerimiz 29 Nisan 2025
Sürekli kazaların yaşandığı o kavşakta önlem şart
Isparta’da sahte içki operasyonları
Nisan ayında Isparta'da bin 905 kişi yakalandı
Uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti şüphelisi tutuklandı
Isparta'da çocuklar bu yaz çok eğlenecek
20 araç sürücüsüne para cezası uygulandı
Esen ailesinin acı günü
Doğum yardımlarına 287 bin 518 başvuru yapıldı
Vali Erin doğru olanı yaptı