GÜNKAF Binlerce Genç Yeteneğe Kapılarını Açtı
Ülkemizin geleceği binlerce genç yeteneği kamu ve özel sektör temsilcileri ile buluşturan “Güney Kariyer Fuarı” Süleyman Demirel Üniversitesi Atatürk Kapalı Spor Salonunda yoğun ilgiyle kapılarını açtı.
Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinasyonunda Isparta, Burdur, Antalya, Afyonkarahisar, Karaman ve Konya illerinden 16 üniversitenin paydaşlığında hazırlanan ve SDÜ'nün ev sahipliğinde gerçekleştirilen fuara, 250’yi aşkın kamu ve özel sektör kurumu ile 40 bine yakın öğrenci katıldı.
Güney Kariyer Fuarı'nda Isparta Adalet Sarayı'da yer aldı. Cumhuriyet Başsavcılığının oluşturmuş olduğu stantı öğrenciler ziyaret ediyor. Zabıt Katibi olmak için öğrenciler klavye sınavına tabi tutuluyor. Ayrıca temsili Mahkeme Salonu da kuruldu. Burada öğrenciler duruşma takip ederek, eğitim alıyorlar.
Öte yandan SDÜ Hukuk Fakültesi öğrencileri, Isparta hakim ve savcıları ile söyleşi yaptı
Ramazan
20 Mart 2022 Pazar 01:30Ey yetkililer, ey ateşten gömleği giymiş olanlar, şu yorumlara bakın da bu insanları anlamaya çalışın; yoksa hakimler hakiminin mahkemesi çok zor geçer.
Ali
19 Mart 2022 Cumartesi 20:39Bu ülkede olmayan adaletin bakanlığı var.Herkese lazım olan adalet sadece hükümete yakın ve zengin kesim lehine çalışıyor..
Gözleri açık Adalet terazisini tutan kadın
19 Mart 2022 Cumartesi 19:27Adalet terazisini tutan kadının gözleri neden bağlı? Yandaşları görmesin tanımasın diye. Ama günümüzde o kadının gözlerini açtılar. bi taraf ağdırdığında diğer tarafa dokunuveriyor .
geççek
19 Mart 2022 Cumartesi 15:26saray zabitinin eline bakan adalet güleyim bari
Avukat
19 Mart 2022 Cumartesi 09:28Yargının üç sacayığından birisi olan savunmayı temsilen Avukatların bu fuarda bulunmaması büyük hatadır. AVUKATSIZ YARGILAMA; SAVUNMASIZ BIRAKILAN KİMSE OLAMAZ... YETKİLİLERE DUYURULUR.
Cemil Bayraktar
19 Mart 2022 Cumartesi 08:11Ben en çok adalet bakanlarına üzülüyorum. Düşünün memlekette olmayan bir şeyin bakanı yapıyorlar sizi.. Çok kırıcı..
Adaleti Bulamayan
19 Mart 2022 Cumartesi 07:29Adalet mi ? Yaşamda adalet yok. Anca ölünce bu dünyada adaleti arayan bulamaz
Ahmet
19 Mart 2022 Cumartesi 01:44Stand, koltuk, görkemli binalar... Ah Ebu Zer neredesin? Hz. Ömer'in devesinin üstünde de hüküm verdiği oluyordu, insanlar şekle değil öze esasa bakıyorlardı..
Vatandaş
18 Mart 2022 Cuma 19:52Adı üstünde Adalet Mülkün Temelidir. Ancak uygulama maalesef öyle değil. Verilen cezalar caydırıcı olmadığı gibi, genellikle ödül gibi oluyor. Nerdeyse mağduru içeri atacaklar.
Çakal avcısı
18 Mart 2022 Cuma 19:10Adalet diye bir bayan tanıyorum başkada adalet olduğunu düşünmüyorum.
no name/nav tune/ nome ma çinoo
18 Mart 2022 Cuma 16:37SORULAR: DOĞRUSU NEDİR.ADALET MÜLKÜN TEMELİDİR. yoksa ADALET DEVLETİN TEMELİDİR.hanğisi doğrudur ve ESAS HANĞİSİ DENİLMİŞTİR.