24 Ekim 2024 Perşembe

Fırtına ağacı ikiye böldü

Fırtına ağacı ikiye böldü

Isparta

Isparta’da etkili olan sağanak yağış ve kuvvetli rüzgar vatandaşlara zor anlar yaşattı. 
Kent merkezinin genelinde etkili olan fırtınayla birlikte Çayboyu Mevkinde bulunan bir ağaç ikiye bölündü. Ağaç, ihbarı üzerine olay yerine sevk edilen ekipler tarafından kaldırılırken, şans eseri yaralanan olmadı.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Ispartalı

10 Temmuz 2024 Çarşamba 21:00

Gözde çay boyu ilgi bekliyor.Çayın içi kokar çay boyu oldu.Giden başkan düzensiz işleri bu başkan başarmasını bekliyoruz.

Vatandaş

10 Temmuz 2024 Çarşamba 20:55

Çayboyu bakımsız.Köprü delikleri tıkamya ramak var.Felaket yaşanınca ı ilğilenilecek burlara.Derinlik. Kalmadı silme geçiyor yağmurda Acil yetkililer göreve davet ediyorum.

Ağaçları budamıyorlar ki

10 Temmuz 2024 Çarşamba 18:48

Tabii eski agaclari dalkarini budamiyir ki belediye..Muhtarlar bir işe yarasalar da ,eski ağaçları tespit edip, budatsalar.

Ömer Ebubekir

10 Temmuz 2024 Çarşamba 17:34

Bu felaketler hep akp dinsizligi yüzünden oluyor, başımıza taş yağacak taş.23 senedir ülkeyi bu marjinaller yönetiyor,felaket afetler bitmiyor

Dikkat

10 Temmuz 2024 Çarşamba 17:14

Halk kıraathanesinin karşısndan başlayarak, öğretmenevi karşısı (adliye önündeki) ağaçlar çürük içleri boş, belediye merkezdeki ağaçları uzman birinden yardım alarak incelemeli. Ormancılar bilir, ağaç dıştan sağlam gibi görünür, yaprak verir ama içten çürümüştür. Uzman olmayan birisi anlayamaz.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR