Büyük Zaferin 99’uncu yıldönümü gündüz programlarında coşkulu bir şekilde kutlanırken kutlamalara akşam da devam edildi.
Saat 21:00’de Isparta Belediyesi önünde başlayan fener alayına Vali Ömer Seymenoğlu ve eşi, Garnizon Komutanı Albay Mustafa Kahraman, Belediye Başkan Vekili Hakkı Kaya, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri, STK Temsilcileri ile yüzlerce vatandaş katıldı.
Alaya katılanlar ellerinde şanlı Türk bayraklarıyla mehteran takımı eşliğinde Mimar Sinan Caddesini takiben Isparta Valiliği önüne kadar yürüdüler. Fener alayına her yaştan vatandaş yoğun ilgi göstererek alayı alkışlarla selamladılar.
Mehteran takımı konserinin ardından geçiş töreni yapıldı. Geçiş seremonisine Isparta Motosiklet Kulübü, Davraz Off-road Kulübü, bisikletçiler ile kamu kurum ve kuruluşlarının araçları katılarak vatandaşları selamladılar.
Fener Alayı komandolarının Türk bayrağını ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün posterini taşımaları ile sona erdi.
hocanım
31 Ağustos 2021 Salı 21:43mustafa kemalin resmi yeter..adı yeter...
ÖĞRETMEN
31 Ağustos 2021 Salı 21:42cumhurun resmi ne alaka 30 agostos zaferini çasrpışa çarpışa yaptı sanacak görende ATATÜRKÜN OLDUGU BÖLÜMÜ NEDEN YAYINLAMIYORSUNUZ KANAL 32 HAYRET BİŞEY YA...NE ALAKA O RESİM BU BAYRAMLA anıtkabirde kendi adamlarını listeyle aldı tazahüret ettirdi ama halk askerleri alkışilayınca ihtar aldı vatandaş 2 saat bekledi kendini övenler şakşakçılar girdi anıtkabire orda bile padişahım çok yaşa
Hüseyin
31 Ağustos 2021 Salı 17:19Bu memleket adam olmaz devam herşeye siyasi bakın bakakım ne olacaksa. Yazık orda bulunmayanlara yazık sağlıkçılara yazık asker polise bıktı onlarda milletle uğraşmaktan.
Cumhuriyet
31 Ağustos 2021 Salı 13:25Düğünlere gidenler cumhuriyet bayramına laf etmiş yazık
ŞARKLİYEM
31 Ağustos 2021 Salı 13:20İLK OLARAK SEVDİM SİZİ. MEHTERAN ile KUTLADIĞINIZ İÇİN KEŞKE 26 AĞUSTOS MALAZĞİRT ZAFER BAYRAMINIDA KUTLAYAYDIK . çırpınırdın karadenizi çalaydık .TÜRKİYEM parçasını çalaydık. inşaALLAH BİRĞÜN ĞELECEK TÜRKİYEMİZİN HER YERİNDE ÇALACAĞIZ. KİMİN KAHROLACAĞINI TAHMİN EDİYORUM.
Bilelim
31 Ağustos 2021 Salı 13:15Böyle kutlama açılış etkinliklere devam ettigimiz sürece 1 ay tam kapanmayi hak ediyoruz......
Hüseyin
31 Ağustos 2021 Salı 11:53Bu memleket adam olmaz millet coronodan kırılıp geçiyor. Çok önemli kutlamanız açılışınız. Yazıklar olsun. Ankara ne önlem alırsa ısparta aynısını yapıyor. Hiçmi kafanız çalışıpta ayrı bir uygulama yapamıyorsunuz. Hastanede hergün ölen var bir bakın. Ananız baba ız kenfiniz hasya oldumu bakmamak için ordaki doktor hemşireye kır yalan söylüyorsunuz. Bu kadarmı önemli fener alayı hastalık bitsin hep beraber kutlayalım. Bu ısoartalıda adam olmaz yönetenler de.
...
31 Ağustos 2021 Salı 11:48temaslılar da eve kapanmıyor mu? hayırdır değişiklik oldu haberimiz mi yok? herşeyi kendinize göre evirip çevirmelerinizden bıktı bu halk artık. herkesi saf yerine koymalarınızdan da. kendinize başka halka başka uygulamalarınızdan da bıktıkkkk bıktııkkkk bıktıkkkk
Isparta
31 Ağustos 2021 Salı 10:35Başkan sukru korona oluyor da eşi neden geziyor oda evde olması lazim
BAŞKANIN EŞİ???
31 Ağustos 2021 Salı 09:26Belediye Başkanı covid değilmiyidi... eşi temaslı olarak karantinada kalması gerekmezmiydi... biz temaslı olunca ekmek almaya bile gitmedik... kime neye göre bu kurallar anlamak zor (.)
Vatandaş
31 Ağustos 2021 Salı 09:17Haftaya vakalar patlama yapar artık namazları mesafeli kıldırıp eğlencelerde yapışık ikiz gibi geziyorlar yazık