Isparta’da Göltaş Çimento Fabrikasında iş kazası sonucunda yaralanan ve ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Y.K. ve A.A. hayati tehlikeyi atlattı.
Olay bugün Isparta-Gönen karayolunda bulunan Göltaş Çimento Fabrikasında meydana geldi. İşçilerin çalıştığı esnada sıcak çimentonun püskürmesi sonucunda toplamda 9 işçi yaralandı. Yaralı işçilerden E.E, M.S, Y.K, C.C, S.A, M.K, A.A, Ö.N. ve T.T. olay yerine gelen 112 Acil Servis ambulans ekipleri tarafından ilk müdahaleleri yapılırken, hastanelere kaldırıldı. Yaralılardan E.E, M.S, C.C, S.A, M.K, Ö.N. ve T.T. isimli işçiler taburcu edildi.
Y.K. ve A.A. isimli işçilerin Süleyman Demirel Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi’nde tedavilerinin sürdüğü öğrenilirken, hayati tehlikeyi atlattıkları öğrenildi.
Sinan Karahan
10 Ağustos 2023 Perşembe 10:20Çimento fabrikasından ve mermer ocaklarından başka iş bulamayan vasıfsızlar aylık 8000 tl için halkı zehirlemeye, meyve bahçelerini yok etmeye, güzelim çevreyi mahvetmeye göz yumarsanız bunun vedali size olur. Yarın siz de yanarsınız.
Davut Can İsmailoğlu
10 Ağustos 2023 Perşembe 10:14Şehrin ortasında utanç abidesi.. Senegalde bile bu tür yerler şehir dışında olur. Cumhurbaşkanını göreve çağırıyorum.
Necati Yılmaz
10 Ağustos 2023 Perşembe 08:33fabrika kapansında amele gibi sürünün çapsızlar, uğursuz asıl sizsiniz
Vatandaş
10 Ağustos 2023 Perşembe 00:43Geçmiş olsun Allah şifalar versin
Sinan Karahan
10 Ağustos 2023 Perşembe 00:28Söförleri ayrı tehlike. Araç kullanırken telefonla uğraşıyorlar. Fabrika dumanı gece gündüz vatandaşları zehirliyor. Bu uğursuz yerde yaralanan kardeşlerime geçmiş olsun diyorum. Allah şifa versin. Olan yine garibana oldu
M Çakır
09 Ağustos 2023 Çarşamba 20:47Rabbim acil şifalar versin.