27 Nisan 2024 Cumartesi

Eşini öldüren Sezer Işık tutuklandı

Eşini öldüren Sezer Işık tutuklandı

Isparta

Isparta'da tartıştığı eşi Yadigar Işık'ı (40) tabancayla öldürüp, kaçan Sezer Işık (38), jandarma tarafından yakalandıktan sonra sevk edildiği mahkemece tutuklandı.

Olay, dün saat 17.00 sıralarında merkeze bağlı Büyükgökçeli köyünde meydana geldi. İddiaya göre, ormanda bulunan ağılda Yadiğar Işık, kocası Sezer Işık ile bilinmeyen nedenle tartıştı. Tartışmanın büyümesiyle Sezer Işık, yanında taşıdığı tabancayla eşi Yadigar Işık'a ateş etti. Silah sesini duyanların ihbarıyla olay yerine 112 Acil Servis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde ağır yaralı olduğu belirlenen Yadigar Işık, ilk müdahale yapıldıktan sonra hastaneye kaldırıldı. Yadigar Işık, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Jandarma ekipleri olay yerinden kaçan Sezer Işık'ın yakalanması için harekete geçti. Yürütülen geniş kapsamlı çalışmanın ardından Sezer Işık, Isparta- Eğirdir kara yolu mevkinde yakalanarak, gözaltına alındı. İfadesi için karakola götürülen Sezer Işık, sevk edildiği mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Kerimoğlu

04 Ekim 2022 Salı 10:55

Yazıklar olsun eşin dağda mal güderken sen gezeceksin ağıla gelincede haklıymış gibi vuracaksın.

tımarhaneye döndü ülke

04 Ekim 2022 Salı 09:32

kafayımı yediniz lan siz,ne olursa olsun bir cinayeti nasıl savunuyorsunuz,hukuk diye bişey var,

Oğuza

04 Ekim 2022 Salı 07:32

Oğuz denen zavallı kişi tam bir zavallısın bu dünyadaki en alt tabakadaki insansın karı lafına laf söyleyecekken güyya kadın yalakalığı yapacakken bile anama küfrediyosun yani tam bir zavallı örneğisin acıdım allah yardımcın olsun

sana değmez insan demek

04 Ekim 2022 Salı 01:03

Embesil seni bir erkek mi doğurdu?

Oguzzz

04 Ekim 2022 Salı 00:33

Degermi diyen ...... Evladı sizin gibiler yüzünden oluyo bu cinayetler hep keşke aynı şeyi anana bacina yapsalar da biriside dese bı karı için degermi diye

Değermihiç

03 Ekim 2022 Pazartesi 19:08

Yazık oldu değermi bi karıya şimdi ömür boyu yatacaksın içerde

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR