Haber/Ali İhsan TOPAL - Türk Halk Müziği’nin güçlü sesi, Isparta’nın yetiştirdiği sanatçı Ertan Uyanık, ikinci klip çalışması için memleket topraklarına döndü. “” isimli esere çekilecek bu özel klip, yalnızca bir müzik çalışması olmanın ötesinde; Isparta’nın kokusunu, rengini, kültürünü ve ruhunu yansıtan bir görsel destan olacak.
İki gün sürecek çekimlerde, Isparta’nın birbirinden eşsiz noktaları birer birer objektife yansıyacak: Kirazlıtepe’nin huzur veren manzaraları, Eğirdir Gölü’nün masmavi suları, Gölcük’ün saklı cennet havası, Darıderesi’nin dingin akışı, Güneykent’in gül bahçeleri ve Senirkent’in bağ kokulu rüzgarları… Her sahne, izleyeni adeta Isparta sokaklarında gezdirip, yöre insanının sıcaklığını hissettirecek.
Ertan Uyanık, projeyle ilgili duygularını şu sözlerle dile getirdi; “Bu klip, sadece bir şarkının görüntüsü değil; memleketime duyduğum sevginin, minnetin ve özlemin bir ifadesi. Isparta’yı tanımayanlar burayı görsün, bilenler ise yeniden aşık olsun istiyorum.”
Klipte, yalnızca doğal güzellikler değil, aynı zamanda Isparta’nın yöresel kültürü, el emeği göz nuru gelenekleri, otantik dokusu ve misafirperver insanlarının samimi gülüşleri de yer alacak. “Azimem” melodisi, görüntülerle birleşerek adeta Isparta’nın kalbinden tüm Türkiye’ye bir davet mektubu gönderecek.
Yakında müzikseverlerle buluşacak “Azimem” klibiyle, Isparta türküler eşliğinde yeniden gönüllere ‘hoş’ gelecek!
Ramazan Uyanık
15 Ağustos 2025 Cuma 15:55Yolun açık olsun oğlum başarılar diliyorum
Joker
15 Ağustos 2025 Cuma 12:16Milli Piyango Anadolu Lisesinin gururu
Aksu
15 Ağustos 2025 Cuma 01:00Dayımın oğlu başarıların daim olsun inşallah.