19 Nisan 2024 Cuma

Erol taslak İYİ Parti’den aday adaylığını açıkladı

Erol taslak İYİ Parti’den aday adaylığını açıkladı

Isparta

Erol Taslak, İYİ Parti’den milletvekili aday adayı oldu. Parti binasında aday adaylığını açıklayan Taslak, açıklamalarda bulundu.


Taslak; ‘Öncelikle 11 ilimizi kapsayan, akraba ve dostlarımdan kayıplar verdiğim deprem felaketinde ve ardından 2 ilimizde meydana gelen selde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allahtan rahmet, geride kalan insanlarımıza başsağlığı ve yaşadıkları zorluklardan bir an evvel kurtulmalarını temenni ediyorum
Bugün 21 mart. Türkün Ergenekondan çıkışını da simgeleyen Nevruz bayramının ve arefesinde olduğumuz önümüzdeki Ramazan ayının asil milletimize sağlık, mutluluk ve yaşadığımız süreçte kolaylıklar getirmesini yüce Allahtan hep birlikte diliyoruz.

 


Değerli arkadaşlarım, Siyaset kurumu millet çıkarlarının gözetilmesi ve toplumun refahını, ilerlemesini sağlamak için üzerinde durulması gereken en önemli unsurdur. Ülkemizin son yıllardaki en büyük sorunu Cumhuriyet değerlerinin mevcut iktidar tarafından yozlaştırılması, kuvvetler ayrılığının ortadan kaldırılarak uygulamada o çok eleştirdikleri tek adam rejimine tabi tutulmamız, ülkenin geneline yayılan eğitim yetersizliği, kalitesizliği ile her alanda  üretimin yetersiz hale getirilmesidir. Bu durumun sonucu olarak toplumda korku imparatorluğu yaratılmış, insanlarımız haksızlıklara karşı sesini çıkarmaktan korkar hale getirilmiştir.
Ülkede yıldan yıla artarak devam eden suç oranlarına paralel olarak kadın cinayetlerinde, çocuklara, doğaya, hayvanlara yönelik suçlarda, yetersiz üretim, işsizlik ve gelir dağılımındaki adaletsizlik ile yaratılan sadaka toplumunun sonucu oluşan ekonomik zorluklardan kaynaklı intihar sayılarında korkunç bir patlama yaşanmaktadır.

 


Bu nedenle millet ittifakının iktidarından sonra atılacak en mühim adımların ortadan kaldırılan Cumhuriyet değerlerinin yeniden ve daha kapsayıcı olarak kurulması, Atatürkçü laik eğitimin toplumun her kademesine devlet kurumlarının belirleyiciliğinde tüm vatandaşlara eşit şekilde yayılması, üretim hususunda da aynı önemde artırıcı çalışmaların yapılması olduğu kanaatindeyiz. Bu çalışmalar semeresini verdiğinde milletin yükselen refah seviyesi ile üretimde ve sosyal yaşamda hak ettiği yeri alan kadın ve çocuklarımızın layık oldukları üst seviyelere taşınacağına, toplumsal barışın ve huzurun sağlanacağına dair inancımız tamdır.
14 Mayıs 2023 günü yapılacak olan milletvekili genel seçimlerinde mensubu bulunduğum İyi Parti saflarında ve iktidarında Türkiye’mizin sorunlarının çözülmesi, geçmiş yıllarda gerçekleşen dejenerasyonun ortadan kaldırılarak Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün yolunun ışığında çağdaş demokrasi, parlementer sistem ve kuvvetler ayrılığının tekrar yeniden tesisi ile milletimizin mutluluğunu sağlamak, yıllarca iktidarda olup devlet ve millet aleyhine yapılan iş ve işlemlerin sorumlularına hak ettiklerini yaşatmak amacıyla görev ve sorumluluk almak istediğimden dolayı yaşadığım ve yıllardır Ispartalılara şahsımın önce Cumhuriyet Savcısı, halen Avukat olarak ve eşim Hatice hanımın şehir hastanesinde uzman doktor olarak ailece hizmet ettiğimiz, ekmeğini yediğimiz  il olan ISPARTA ili secim çevresinden milletvekili aday adayı olmak için başvurdum.
Ülkücü iradenin başkaldırısından doğarak milletimizin tüm katmanlarına hitap eden ve kapsayan iyiler ve cesurlar hareketinin vücut bulduğu partimizin Sayın Genel Başkanı Meral Akşener hanımefendinin arkasında hep birlikte ilerleyerek simgesel olarak 15 mayıs 2016 günü binlerce dava arkadaşlarımızla birlikte bulunduğumuz Ankara Anadolu otelden başlayan iktidar mücadelemizin sonucunda Allahın izni ile yine bir 15 mayıs sabahı milletin güneşi ile birlikte doğacak olan iktidarımızda tarih yazacağız.
Son olarak şunu söylemeliyim:


Ben Ispartalı olarak doğmadım, Ispartaya ve Ispartalılara hizmet edip, Ispartalı olmayı seçtim. 
Yaklaşan iktidarımızın yolunun kilit taşlarını Ispartalı hemşehriler olarak büyük bir azim ve kararlılıkla kenetlenerek hep birlikte döşeyeceğiz. Allah utandırmasın’ dedi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Bir Dost

25 Mart 2023 Cumartesi 14:40

Erol bey savcı iken yasaya aykırı olmasına rağmen Antalya’da kendisinin işlettiği bir avukatlık ofisi vardı. Bunu tüm avukat camiası bilir . Hem hak savunucusu olacaksın, adaleti sağlayacağız vs. diyeceksin , hem de kendin usulsüzlük yapacaksın. İnsan önce kendi vicdanına hesap verip buralara çıkar. Ayrıca siz Ispartalı bile değilsiniz , iyi partiye sorarım , aday yapacak 3 tane düzgün , dürüst Ispartalı yoksa çevrenizde , kapatın gidin partiyi.Erol bey için; Eğri cetvelden doğru çizgi çıkmaz..

Ş.karaağçlı

24 Mart 2023 Cuma 19:55

Milliyetci Ülkücülügünden asla şüphem yoktur.Özü sözü dürüst insan .Dobra insanyolun. bahtın açık olsun.Sonuna kadar yanındayım

Muharrem ince

23 Mart 2023 Perşembe 09:22

Yemiş içmişler afiyet olsun iyi parti gibi bir parti yok artık kılıcdadoglunın elinde ipleri gezmem dışarıda oy yok size

Eğirdir

22 Mart 2023 Çarşamba 22:27

Erol Bey uzun yıllardır Isparta'da layığıyla görev yapmıştır ve çizgisini bozmadan devam ediyordur. Ben ve birçok insana iyiliği dokunmuştur. Siyaset arenasinda zeki ve içten adamlara ihtiyacımız vardır. Yolu açık olsun

CHP

22 Mart 2023 Çarşamba 14:08

Kim le bu. boşuna aday olmana gerek yok chp kazanacak

Şanışer

22 Mart 2023 Çarşamba 12:54

Erol Taslak adaletli bir insandır. Depremde ölenlerin hesabını soracak emin olun tek adam...

rey yoktur.

22 Mart 2023 Çarşamba 12:10

DEPREM VE SEL FELAKETİ ÜZERİNDE SİYASET YAPMAKEDEPSİZLİKTİR. sanki DEPREM BAŞKA YERDE OLMUŞ ĞİBİ DAVARAN NE IRKÇILAR SOKAKTA HAVLIYOR.HATAY,KAHRAMAN MARAŞ,ADANA ,İLERİMİZ AKDENİZ BÖLĞESİNDEDİR.YARICA YAŞANAN BU FELAKETLERDE TÜRKİYE BÜTÜN ETKİLENMİŞTİR HATTA DUNYA BİLE ETKİLENMİŞTİR .EKONOMİK ,TİCARTE AÇISINDA BAKTIĞIMIZDA anlaşılıyor lakin: imansız ırkçılar böyle düşünmüyor.SOKAK AĞIZLAR çirkin ağızlarını yıkamalılar.TEVBEYE ĞELİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİN.EN BÜYÜK DEPREM AHLAKSIZLIK DEPREMİDİR.

Esnaf

22 Mart 2023 Çarşamba 11:53

Kendisi dik duruşlu birisidir. Vatansever ve vicdanlı duruşu şehrimize değer katacaktır. Arkasındayız..

ırkçılara DİKKAT!

22 Mart 2023 Çarşamba 11:21

ısparta halkına cevap SLI SALLAMA.salı SALLARSANIZ.İLK BOĞULAN SİZ OLURSUNUZ HALK ADINA KONUŞMA.evet YABANCI DEDİKLERİNZİ BU VATANI EVLATLARIDIR LAKİN: İSTEMİYORSANIZ DIŞARIDAN HİÇBİR ŞEY ALMIYACAKSINIZ VE DIŞARIYA HİÇBİR ŞEY VERMİYECEKSİNİZ YUNANLI KARDEŞLERİNİZDEN FAYDALANABİLİRSİNİZ.

Ispartalı32

22 Mart 2023 Çarşamba 11:04

Öyle bir yazmışlar ki Ispartalı sanki Ispartalıdan çok bir hayır görmüş. Erol Bey dürüst, çalışkan ve milliyetçi bir insandır. O Isparta'yı, Ispartalı da onu sevmiştir. Yolu açık olsun inşallah. Isparta'ya karakterli adam lazım

Hadi güle güle lambacııar

22 Mart 2023 Çarşamba 10:35

Yazıklar olsun benmi okuttum teröristin TRT de mektubunu. düne gelene kadar HDP in kapısının önünde yatıyordunuz kırmızı halıları serdiniz teröristlere şimdi çıktınız bağırıyorsunuz yazıklar olsun size onları bıraktınız HİZBULLAH'A yanaştınız onlar ne terörist değil mi inşallah kahrı perişan eyler Allah sizi de sizin gibi ahlaksız insanlar Bi gidin de halk kurtulsun geliyor gelmekte olan

Isparta halkı

22 Mart 2023 Çarşamba 09:27

Ispartaya Ispartalı vekil gerek. Yabancı insan istemiyoruz

Rüknettin İlmi

22 Mart 2023 Çarşamba 08:54

Erol bey kuru pasta, meyve suyu , bir sürü masraf yapmışsın. Hayırlı olsun , sadece ponpişler oy verse yine de kazanırsın bence.

ısparta

22 Mart 2023 Çarşamba 08:22

Ülkücü irade söyleyipde şehitlerin kemiklerini sızlatmayın chp, hdp ile aynı masaya otur kılıçtaroğlunun eteğinden ayrılma onun dediğinden çıkma sonrada sağcılıktan,ülkücülükten dem vuruyorsunuz

vatandaş

21 Mart 2023 Salı 23:53

Erol Bey çok kıymetli bir insan. İnşallah milletvekili seçilir. Yaptığı her işi layıkıyla yaptığı için bazı insanlar sevmeyebilir. Yolun açık olsun Erol Bey.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR