AK Parti, 2024'te yapılacak yerel seçimler için 4 aşamalı bir plan hazırladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatıyla kabine üyeleri ve milletvekilleri sahaya inmeye hazırlanırken deprem bölgesi için de özel çalışmalar yapılacak. Belediye başkanlarının kırsalda da yoğun olarak yürüteceği çalışmalar raporlanarak Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sunulacak.
Ak Parti, gelecek yıl yapılacak yerel seçimler için yol haritasını belirledi. 14-28 Mayıs seçimlerinden sonra parti yöneticilerine rehavete kapılmaması yönünde uyarılarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, seçim çalışmalarının başlaması için talimatları verdi. Buna göre Ak Parti, yerel seçim için 4 aşamalı bir plan dahilinde çalışmalarını yürütecek.
RAPORLAR ERDOĞAN'A SUNULUYOR
Bu doğrultuda 922 ilçe, 32 bin 260 mahallede seçmenin nabzı tutuluyor. Yurttaşın istek ve talepleri listeleniyor. Hazırlanan raporlar toplantılarda Erdoğan'a sunuluyor.
AK Parti yerel seçime 4 aşamalı planla gidecek. İlk aşamada, Cumhurbaşkanı Erdoğan genel seçim sonrası başlattığı il ziyaretlerini artıracak, en çok oy alınan il ve ilçelere gidecek.
Erdoğan'ın 15 Ağustos'tan sonra en çok oy aldığı Sincik, Gerger, Kahta ve Samsat'a gitmesi bekleniyor.
KABİNE ÜYELERİ SAHAYA İNECEK
İkinci aşamada şehir buluşmalarına ağırlık verilecek. Kabine üyeleri, MYK ve MKYK üyeleri de sahaya inecek. Şehirlerde sorunlar dinlenip not edilecek.
KIRSALDA YOĞUN ÇALIŞMA YÜRÜTÜLECEK
Üçüncü aşamada milletvekilleri, belediye başkanları ve teşkilat üyeleri etkin çalışacak. Özellikle kırsalda yoğun çalışma yürütülecek. Köylere kadar uzanan ziyaretler planlanacak.
DEPREM BÖLGESİ İÇİN ÖZEL ÇALIŞMA
Dördüncü aşama deprem bölgesine yönelik olacak. Depremzedeler için özel çalışma yapılacak. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından hazırlanan konut projelerinin teslimi hızlanacak. Bölgenin talepleri alınacak, sonuca bağlanacak.
istanbullu
09 Ağustos 2023 Çarşamba 14:00reis boşuna yoruluyorsun ısparta belediyesi chp ye geçecek bütün illerde ak parti kaybedecek üzgünüm
Tarihe not
09 Ağustos 2023 Çarşamba 13:05Bunu bir yere yazın 20 belediye CHP ye geçer ıspartayı kaybeder günaydın adı geçiyor şimdiden hayırlı olsun
vatandaş
09 Ağustos 2023 Çarşamba 11:15don giyiyorsun diyede vergi alınmalı.. oda artık belediye seçimlerinden sonra.
25r
09 Ağustos 2023 Çarşamba 10:45istanbulun rantı büyük tabi
Baha
09 Ağustos 2023 Çarşamba 10:32Hiç rapor falan hazırlamayın Ak partililer seçimi kazanmak için sahaya inmeyin meclise gelin zam üstüne zam yapın mazot bugün 44tl şoyle litresi i 100 TL yapın bütün oylarimiz ak Parti'ye mazot 100 TL yapmazsanız oyumuz kemal derviş oğluna keyifle bu düzeni sürdürün zam yapın oyumuz sizlere
Veli
09 Ağustos 2023 Çarşamba 10:17Çok çalışmaya gerek yok izmir hariç kaybettiği tüm şehirleri geti alır.
Davrazli
09 Ağustos 2023 Çarşamba 10:15Başkanım dün gece seni arayacaktım nedir kardeşim bizim çektiğimiz bu KOKUDAN sıcaklarda pencere açamıyoruz bu yaptığınız resmen zulümdür vatan, zafer, Halıkent bu mahallelerden oy istemiyeceksin galiba