27 Temmuz 2024 Cumartesi

Engelli yakınlarıyla bir araya geldiler

Engelli yakınlarıyla bir araya geldiler

Isparta

Aile Haftası ve Engelli Haftası münasebetiyle Eğirdir ilçesinde ikamet eden aileleri Özel Gardenya Bakım Merkezinde kalan engelli yakınlarıyla bir araya getirdik.

Ziyarete Eğirdir Belediye Başkan Yardımcısı M. Erhan Savran, Eğirdir Huzurevi Müdürü Kadriye Kocaoğlu, İbrahim Ethem Erbil Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Selim Sönmez, S.D.Ü. Eğirdir Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlisi Soner Çankıran, engelli bakım ve rehabilitasyon öğrencileri ve yatılı kuruluşta kalan engelli yakınları eşlik etti.

Öğrenciler İbrahim Ethem Erbil Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğü ve Özel Gardenya Bakım Merkezini Müdürlüğünü dolaşarak mesleki alanda bilgi aldı.

 İlgili kurumlarla mesleki paylaşımlar ve istişareler yapılarak engelli bireylerle vakit geçirdiler. Eğirdir Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü yapmış olduğu açıklamada; Destek ve katkılarından dolayı Eğirdir Belediye Başkanlığına, İbrahim Ethem Erbil Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğüne, Özel Gardenya Bakım Merkezi Müdürlüğüne, S.D.Ü. Eğirdir Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürlüğüne teşekkür ederiz. ‘’ dedi.

 

HABERE AİT FOTOĞRAFLAR

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR