Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Av. Faruk Algınkılıç, “Tüm belediye başkan adaylarımıza teşekkür ederiz. Adaylarımız tek tek Ispartamıza yapacakları ile alakalı basın huzurunda, noter huzurunda açıklamalarda bulunuyorlar. Bunlar iyi şeyler. Ancak inşallah bu vaatlerin içlerinden en uygun olanları, en öncelikli olanları Ispartamıza biz yapacağız” dedi.
Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Av. Faruk Algınkılıç, Belediye Başkanı seçilmesi durumunda Isparta’ya vereceği hizmetleri anlattı. Algınkılıç şunları söyledi,
Çünkü vatandaşlarımızın siyasilere karşı güven sorunu var. 17 yıldır iktidarda olunduğu halde İTKM’nin açılamaması ancak biz istesek bugün açarız, toplu konut sorununu biz çözeriz. Hızlı tren ve Antalya- Burdur duble yolu biz açarız. Demelerinin üzerinden bunca zaman geçmesine rağmen bugüne kadar halen bir çözüm üretilememesi ve bugün maaşa zam işe son denilen bir asgari ücret artışının olduğu bir döneme denk gelmesi kısacası adayların yanlış zamanda ve yanlış yerde saf tutmaları toplum nazarından kaçmamakta ve partinin adaya, adayın partiye ihtiyacı vardı. Demeleri milletimizin artık siyasilere güvenmediği ve inşallah kendi bildiğini yapacakları, kendi kalplerinden geldiği gibi oy verecekleri bir yerel seçime doğru gidiyoruz. Demektedirler.
Bunlar da gösteriyor ki adaylarımız ne kadar çalışırlarsa çalışsınlar inşallah kazanan milletimiz olacak. Biz kazanacağız ve hep birlikte Ispartamızın biriken, bugüne kadar çözülemeyen en öncelikli sorunlardan başlamak üzere sırasıyla istihdam dahil her türlü Ispartamızın sorununu çözmek bize nasip olacaktır. Yine biz belediye başkanı olduğumuzda belediyemizle tüm vatandaşlarımızla arasındaki belediyemizin anlaşmazlık konusu davalarını karşılıklı, oturarak, anlaşarak çözeceğiz. Varsa alacakları, hakları ödeyeceğiz ve tüm davaları bu şekilde anlaşma yolu ile geri çekeceğiz. Ve yine tüm boşanma davaları ile alakalı taraflara vatandaşlarımıza ulaşıp, maddi sıkıntıdan veya buna benzer sıkıntılardan kaynaklı tüm davaları anlaştırıp elimizden geldiği kadar uzlaştırıp aile yuvalarının da yıkılmaması için elimizden geleni belediyemiz olarak yapacağız. Yine yeni sanayi sitesini yeni yapacağımız ortamı ve alanı daha kullanışlı sanayi sitemize inşaatını bitirdikten sonra esnafımızın da rızasını alarak tek tek kira öder gibi uygun koşullarla esnafımıza teslim edip mülk sahibi yapacağız. Kiradan kurtaracağız. Ve yine Ispartamıza çok büyük bir alan açmış olacağız. Ayrıca kuracağımız yeni sanayi sitemizde mobilyacılar, memerciler vs. ayrı ayrı yerlerde ve birbiri ile bir bütün olacak şekilde iş tutacaklar.
Kaldırımlardaki tüm ağaç ve fidanları uygun bir şekilde park ve bahçelerimize dikip kaldırımlarımızı rahat bir şekilde yürüyebileceğimiz, gidebileceğimiz hale getireceğiz. Tüm mahalle aralarımızdaki kot farkından dolayı su birikintisi olan yollarımızı düzgün hale getireceğiz. Eğirdirimiz ve Gölcük tabiat parkımızla alakalı çok ciddi çalışmalar yapıp, yakın köy ve beldelerimizle ortaklaşa protokol imzalayıp, Ispartamıza dışarı illerden günübirlik turlar organize edeceğiz. Ispartamızı asıl diğer illerde ve yabancı ülkelerde güzel bir şekilde tanıtıp, şehrimize çekip, ekonomiye kazandıracağız. Şehrimizin hava kirliliğinin önlenmesi için fabrikalar dahil elimizden ne geliyorsa gereğini yapacağız. Gıda bankası kuracağız ve tarımımızın ölmemesi bir an önce canlanması için elimizden geleni yapacağız. Doğalgazın sav beldemiz dahil yakın köy ve beldelerimize ulaşması için girişimlerde bulunacağız. İnternetin tüm şehrimizde etkin bir şekilde faal olarak kullanımını sağlayacağız. Atıl vaziyette duran ve temizliği, bakımı yapılmayan tüm park ve bahçelerimizi canlandıracağız. Etkin bir şekilde kullanacağız.Akkent mahallemiz ve tönge mahallemiz olmak üzere esnafımızı üzmeyecek şekilde tüm şehrimize değişim dönüşüm mağazalarımızı yayacağız ve etkin bir şekilde kullanacağız. Kentsel dönüşüme önem vereceğiz, hız vereceğiz. İşsizliği önleyici istihdamı artırıcı bir çok yatırım ve önlemler alacağız. Sosyal ve etkili aktiviteleri artıracağız. Tüm halkımızı yönetime dahil etmek için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Kesinlikle adam kayırma, adam ayırma vs hiçbir haksızlık ve adaletsizlik yapmayacağız.
Yaz aylarında artan sivrisinek vs haşerelerle etkin bir şekilde mücadele edip, çay boyu dahil tüm park ve bahçelerimizin temizlik ve bakımını etkin bir şekilde yerine getireceğiz.Şehrimizdeki inşaat projelerine ve çarpık uygulama yapılarına son verip belli bir standart getireceğiz.
Şehrimizdeki gereksiz kasis ve tümsekleri kaldırıp daha etkin ve daha uygun geçişler sağlayacağız. Kesinlikle toplu konut alanlarındaki hayvan ve kuş türü besleyen vatandaşlarımızın bu uğraşlarını şehir dışına taşımalarını sağlayacağız. Köylerden ve dışardan hastanemize, askeriyeye gelen misafirleri ağırlayıp uğurlayabilecek esnaflarımıza zarar vermeyen misafirhaneler yapacağız. Ovacık belediyesi gibi her yıl tüm harcamalarımızı belediyemize asıp halkımıza duyuracağız. Bizim öncelikli hedeflerimizden bir tanesi ve siyasi varoluşlarımızdan bir tanesi olan önce ahlak ve maneviyat öncülüğünde çalışmalar yapıp gençlerimiz ve toplumumuz için projeler geliştireceğiz. Şehir merkezinde ve ulaşımda kullanılacak belediyeye ait bisikletler uygulamaya sokacağız. Kesinlikle Isbaş’ da olduğu gibi ve belediyemizde görülen hiç çalışmadığı halde imza atıp para alan tüm personeli tespit edip sözleşmesini fesh edeceğiz. Hayvanat bahçesi ile alakalı çalışma yapıp, Eğirdir Belediyemizle ortak hareket edeceğiz.
Tüm Türkiye’ de gül ve lavanta ürünlerimizin tanıtım ve satışını yapan mağazalar açacağız. Tüm Ispartamızdaki evlerimizde evinden dışarı çıkamayan ve evinde iş yapmak isteyen ailelerimizi ve vatandaşlarımızı tespit edip yerinde üretim yapacağız. Belediyemizin internet sitesini dilek ve şikayet butonunu etkin bir şekilde kullanacağız. Belediyemize ait mülklerdeki kirasını ödemeyen ve yandaş bir şekilde kayrılan kiracılardan belediyemizin alacağını alıp, gereğini yapacağız. Tüm şehrimize çöp bidonlarının yanında bayat ekmekleri de koyabilecekleri ve ayriyeten ayrışım yapabilecekleri kutular koymak. Kesinlikle kirazımızın sapı, elmamızın kurusu gibi önemli gelir elde edilebilecek ürünlerimizi dünya piyasasına pazarlayacağız. Kaldırımların artık bundan sonra işgaline son vereceğiz.
Kesinlikle kafeler caddesindeki halıcı, kafe, pavyon, avm gibi iç içe girmiş işletmeleri birbirinden ayırıp ayrıştıracağız. Ispartamıza ve parklarımıza tırmanma duvarı, tiyatro, yüzme havuzu vs gibi daha etkin sosyal aktiviteler sağlayacağız. Park ve yürüyüş alanlarımızdaki uygun çay ve ihtiyaç giderebilecek zaruri eksiklikleri hızla tamamlayacağız. Eğitime kesinlikle önem verip özellikle ilköğretim çağındaki yoksul aile çocuklarının tüm ihtiyaçlarını gidereceğiz. Ispartamıza bir an önce belediyemize ait aşevi ve halk ekmek simit fabrikamızı açacağız.Diyerek vb birçok ucuz ve basit, pratik çözümler üretip Ispartamızın başlıca sorunları olan trafik, işsizlik, toplu konut, otopark, hava kirliliği, ulaşım, kira pahalılığı gibi ana konular yanında asıl yukarıda saydığımız alanlarda da çalışmalar yaptıklarını ve inşallah bu seçimi kendilerinin kazanıp ,halkımıza biz hizmet edeceğiz dedi.
Saadet var fark var
12 Ocak 2019 Cumartesi 18:16Faizci ler sorsan faiz haram derler. almaya geldimi daha yokmu derler. öyle demi faruk bu yazıyı okuyacağını ve okuduğunu biliyorum. Faizci faruk derler mahallede bin oy senin için büyük başarı
YENİDEN REFAH
12 Ocak 2019 Cumartesi 17:54Ehhh avukat sana oy vermiyeceklerini biliyorsun , HDP den koysan belki fazla oy alırdın, piyasada gozukmüyorsun kıyı köşe kacıyorsun, diğer adaylar yapmadıkarı toplantı, yedirmedikleri yemek kahvaltı kalmadı seninde para harcarin diye aklın çıkıyor. accik insan içine çık adam yerine koysunlar.
Bu Dünya Kalıcı Deyi Hesap Günüda Var
12 Ocak 2019 Cumartesi 16:30Cevat Başkan Nokta kadar Çıkar İçin Virigül Kadar Eyilseydi Şimdi İş İş Olordu. Faruk Başkana Yaptığınız Haksısz'İtamları Yaparken Hiç Vişdanınız Sızlamiyormu.? Peki Zulmün Karşısında Neden Susuyorsunuz? Allah Demiyorum Haksızlığın Karşısında Susan Dilsiz Şetan Demiyor'mu? Neden Sürü Piskolosile Hareket Ediyorsunuz Sürülerin Aklı Olmaz. Sürünün Lideri Kendini Uçurumdan Atarsa Bütün Sürü Arkasından Sürüde Kendini Uçuruma Atar. Allah Kullarına Aklatmezmisiniz Der. Al Ey İman Edenler İman Edin Der.
Merve
12 Ocak 2019 Cumartesi 12:51Faruk bey tanıdığım en dürüst insanlardan biridir. Keşke başkan olsa.
Mıhtar
12 Ocak 2019 Cumartesi 12:44Sen ıspartaya mıhtar olaman
alacaklı
12 Ocak 2019 Cumartesi 11:46Borçlular borcunu ödemeyecek icraya düşecek avukatta tahsil ettiği zaman zorla para tahsil etti diyeceksiniz. Yok öyle yağma... Alacaklıyı kim düşünecek. İnsanlar zorla paranımı aldı.. Ödeme sonra öt..
Ah Bu Siyasetciler
12 Ocak 2019 Cumartesi 10:34Baçeli Diyor Ki, Topluma Ruh Sağlığı Yasası Çıkartalım Diyor. Peki Toplumun Ruh Sağlığını Bozan Kim? Omurgasız Olmayan Siyasetçi Deyilmi? Dün Ak Dediğine Bugün Gara Ertesi'gün Bir başka Diğer Gün Daha'da Bir başka Ne'dir Yahu Asene Gibi Kıvıran Siyasetçiden Bu Milletin Çektiği. Siyasetci Böyle Olunca Tabi Ki, Toplumun Ruh Sağlığı Bozuluyor. Önce Siyasi Ahlak Yasası Çıksın Çıkan Bu Yasaya'da Siyasetçi Kesinlikle Uysun.
emrah
12 Ocak 2019 Cumartesi 09:47HDP işbirlikcileri Erbakan sizi görse ne derdi.
Tatarlı derin
12 Ocak 2019 Cumartesi 09:44Müslüman görünümlü, sen milletin canını Yaktın Gelip bide oy istiyorsunuz.
dosya
12 Ocak 2019 Cumartesi 01:08faruk efendi sana ait olmayan parayı iki gün önce icradan alıp geri ödememişsin . dosya numarasını ereyimmi
Sizi gidi HDP ciler sizi
12 Ocak 2019 Cumartesi 00:47HDP ve CHP ile işbirliği içinde olanlara oy çıkmaz ıspartadan muhtar bile olamazsın . milletin içine çıkacak yüzleri yok Gencay çıkamadı seni buldular.
gariban halk
12 Ocak 2019 Cumartesi 00:32Mıy Mıy ın biri hangi yerde birine yemek yedirmiş. aldıkları haram para fakirin ahı yerde kalmaz, iyi partinin adayı da aynı bunlardan bişey olmaz. hangi garibandan oy alacak bu avukatlar hepsi haramzadeler. Faizci ler
muhtar32
12 Ocak 2019 Cumartesi 00:05Avkt çıkıp çıkıp gündemi meşgul etme sen kimsin ki Bld Bşk ni olup ISP için bişeler yapacam sen hiç bişe yapamassinda bskn da olamazsın. Bosuna kendini parçalama alacağın oy 3500 cokmu bile sanaa
vatandaş
11 Ocak 2019 Cuma 22:40Keşke siyaset chp, mhp, akp üzerinden yürümese de böyle adam gibi, dürüst vatan evlatlarına da bir şans verilse. Diğerleri dürüst değildir demiyorum ama hep akp, chp, mhp yemin olsun bıkkınlık geldi aynı partileri mecliste ve belediyelerde görmekten. akp, mhp, chp dışında merkez belediyesi yok ilçelerde var sadece.