Haber/Kübra Kevser KARATAŞ- Isparta’da emniyet ekiplerince yapılan Huzurlu Sokaklar Uygulamasında 8 araç sürücüsüne idari para cezası uygulandı.
Isparta İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından dün akşam 21.00-22.00 saatleri arasında yapılan Huzurlu Sokaklar Uygulaması kapsamında; 373 şahıs ve 79 araç ve sürücüsü kontrol edildi.
Uygulama sonucunda ise; 8 araç sürücüsüne idari para cezası uygulandı.
İl Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan paylaşımda,’ Ekiplerimiz ve bekçilerimizle birlikte, sokaklarımızın güvenliği ve şehrimizin huzuru için gece gündüz demeden, kararlılıkla görevimizin başındayız!’’ İfadelerine yer verildi.
ıspartalı
01 Mart 2025 Cumartesi 23:45maşalllah memleket yarı açık cezaevi gibi oldu...
Emniyet çalışanları sağolsun
01 Mart 2025 Cumartesi 16:07Isparta nın huzuru ve güveni için çalışan Ekiplere ne kadar teşekkür etsek azdır gece gündüz çalışıyorlar azimli ve kararlı denetimlere devam ettikleri sürece suçlular suç örgütlerini çökertecekler duamızı eksik etmiyelim Allah razı olsun hepsinden
Vatandaş
01 Mart 2025 Cumartesi 14:09Uyuşturucu satan kalmamıştır ozman