27 Temmuz 2024 Cumartesi

Eminoğlu Kızılay Gönüllüleriyle bir araya geldi

Eminoğlu Kızılay Gönüllüleriyle bir araya geldi

Isparta

HABER/Kübra Kevser KARATAŞ- Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Dr. Enes Eminoğlu, Isparta Kızılay Gönüllüleriyle bir araya geldi. 
Süleyman Demirel Üniversitesi’nde düzenlenen söyleşiye Isparta Valisi Aydın Baruş, SDÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Saltan ve çok sayıda Kızılay Gönüllüsü katılım sağladı.
Bakan Yardımcısı Eminoğlu, Isparta Kızılay’ın faaliyetleri hakkında bilgi aldı. Gençler ile Gönüllülük ve Kızılaycılık üzerine sohbet etti.
Isparta Kızılay Gönüllüleri; pandemide, afette ve yangınlarda aldıkları görevlerden bahsettiler. 
Bakan Yardımcısı Eminoğlu, emeği geçen herkese teşekkür ederek; “Kızılay, Türkiye’nin çok köklü bir kuruluş, 155. Yılı. O yüzden bu çalışmaları önemsiyoruz. Bu anlamda çok anlamlı çok kıymetli bir çalışma. Dışarıdan Kızılay sadece kan bağışı yapılan bir yapı gibi gözükse de, biz de yıllarca birlikte çalıştık çok daha fazlası var” şeklinde konuştu.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

admin3232

29 Mayıs 2024 Çarşamba 16:05

sevgili cesars ordaki arkadaşların üstünde gönüllü yazıyor görmediyseniz kapalı arkadaşları saymaya dikkat ettiğiniz kadar buna da dikkatle bakmanızı öneririm. Kaldı ki kapalı açık ayrımı yapacak zihniyete sahipseniz buyrun yurt dışı sizi bekliyor.

sevgili cesars

29 Mayıs 2024 Çarşamba 09:44

sevgili cesars üşenmedim saydım . 17 bayan var 6 sı kapalı ve burası ingiltere değil kapalıları eleştirelim. ve sadece 1 bıyıklı var. bence siz bu fotoğrafa bakınca parti ve siyaset gören zihniyetinizi değiştirin. bu fotodakilerin hepsi öğrenci ve işsizler gönüllüler.

cesars

28 Mayıs 2024 Salı 13:49

çoğuda türbanlı başı açık olanlar işe alınmıyor zaten badem ıyık olmayanda işe alınmıyor ben artık bu ülkeden gitmek istiyorum biri açık olunca işe alır biri kapalı olunca iş yapan işi bilen işsiz kalır bu ülkede lanetolsun bu düzene bu partilere bu zihnyete

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR