20 Nisan 2024 Cumartesi

Ekonomik krizi derin yaşıyoruz

Ekonomik krizi derin yaşıyoruz

Isparta

CHP Isparta İl Başkanı Yalım Halıcı, kent merkezinde esnaf ziyareti yaptı. Esnaf, İl Başkanına "Ekonomik krizi derin yaşıyoruz" diyerek dert yandı.

CHP Isparta İl Başkanı Yalım Halıcı, parti yöneticileri ile birlikte Pirimehmet mahallesi Salı pazarı esnafını ziyaret etti. Esnaflar, ekonomi başta olmak üzere iktidarın yanlış uygulamalarından şikayet ederken, artan maliyetlerden dolayı esnafın zor bir süreçten geçtiğini kaydederek, erken seçim istediklerini, ilk yapılacak seçimi beklediklerini dile getirdi.

"ESNAFIMIZ, ARTAN MALİYETLERDEN DOLAYI ZOR BİR SÜREÇTEN GEÇİYOR”

Esnaf ziyaretlerinin ardından açıklama yapan CHP Isparta İl Başkanı Yalım Halıcı, “Hergün olduğu gibi, bugünde esnaflarımızı dolaştık. Dertlerini dinledik, çözüm yollarımızı anlattık. Maalesef ülkemizin her köşesinde olduğu gibi, Ispartamız da da esnaflarımız ve vatandaşlarımız zor bir süreçten geçiyor. Artan maliyetler nedeniyle ekonomik kriz daha derin hissediliyor. İnsanların yüzü gülmüyor, markete pazara çıkamaz hale gelindi. İktidarın yanlış politikalarının faturasını ne yazık ki vatandaş ödemek zorunda kalıyor" dedi.

"AKP'NİN GİDİŞİ ISPARTA'DAN BAŞLADI”

AKP'nin gidişi Isparta'dan başladı diyen Halıcı, "Yaptığımız ziyaretlerde AKP'nin gidişinin Isparta'dan başladığını görüyoruz. Vatandaşlar erken seçim istiyor. Milletin iradesine karşı gelemezsiniz. Esnaflarımızın çoğu dertli, ama merak etmeyin. Bu düzen değişecek. İktidarımız da vatandaşlarımızın sorunlarını çok hızlı bir şekilde çözeceğiz.” ifadelerini kullandı.

CHP Heyeti, yaptığı esnaf ziyareti sonrasında Esnaf ve Sanatkârlar Odalar Birliği Başkanı Ahmet Tural ve Oda Başkanlarını ziyaret etti. Esnaf ziyaretinde aldığı notları Birlik Başkanı Ahmet Tural ve oda başkanları ile paylaşan Halıcı, "Birlik Başkanımız sn. Ahmet Tural'a ve oda başkanlarımıza misafirperverlikleri için teşekkür ederiz. Esnaflarımızın sorunlarına hep beraber çözüm bulacağız. Geliyor gelmekte olan!" ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Hasan

07 Temmuz 2022 Perşembe 11:03

Doğu han isimli yorumcu sen bir ilk okula yeniden 1. Sınıfdan başla Türkçeyi katletmiş sin.

akılsızlar

07 Temmuz 2022 Perşembe 00:53

hdp chp sevmeyen......ayol sevmiyorsunuz ama istanbulu ekrem almasın diye apo nun mektubuna kadar düşüyorsunuz sevmiyor megri halay çekiyorlar barzaniye 50 bin dolar yolluyor saray zabiti kürt memur maaşları diye davul zurna dagdan iniyorlar restoranda yemek veriyor bu itlere akp selmanıda sevmiyorlar ama saraysa arabesk esliğinde katil herifi agırlıyorlar o sırda marmaris yanıyor soylu diş karıştırıyor israli sevmiyorlar top atışıyla karşılayıp öpmelere doyamıyorlar sen salaksan biz degil

Acil

06 Temmuz 2022 Çarşamba 22:48

Bomba 32 sayfasına yorum yazmakta olan Doguhan - Yabancı rumuzlu kişi için psikolog yardımına ihtiyac vardır.Kendisinin kisilik bozukluğu tanısı ile akıl hastanesi yatırılması gerekmektedir .Akıl sağlığı yerinde olmadığı için cezai ehliyeti olmamasından endişe edilmektedir.

Halo Dayınız

06 Temmuz 2022 Çarşamba 21:17

Eyyy cehape il başkanı böyle milletin içine girip milletin derdini sorarak napmaya nereye varmaya çalışmaktasın böyle yaparak bnm yalaka işe yaramaz yiğenlerimi yazı yazmaya zorluyorsun. Ama gözümden kaçmıyor kaytaran yiğenlerim var bak ayın 15 i yaklaşıp duru maaştan keseriz bayram da patikeyi soğanı da keseriz yarım kilo ete muhtaç bırakırız ha buda böyle biline niye besliyoz sizi yeğenlerim cehape 'ye saldırın diye kurban bayramı öncesi tüm yiğenlerimin koyun gözlerinden öperim.

Ma. Si.

06 Temmuz 2022 Çarşamba 18:09

Yandaş esnaf gezisine cikiyom cek ekonomi bakani sanarsin dinliyo gibi resimde genel baskani vizyonsuz olanin kendinden ne bekliyon..

Halil

06 Temmuz 2022 Çarşamba 18:06

Ekonomik kriz :::bisey alamazsin para donmez devlet.memurlari emekliler maas alamaz ozel sektor herkez dukan kapatir hastanelerde ilac olmaz postaneler dukkan kapatir ...... yalin yalan olmuşsun siyaset yapacam.diye

Hdp chp sevmeyen vatandaş

06 Temmuz 2022 Çarşamba 17:38

Chp nin başında ki zaten hdp li.biz ypg yi terör örgütü saymıyoruz diyor,bunlar hdp ile chp ülkeyi kardeşce yönetirler artık.artık hangi ülkenin mandası oluruz zaman gösterecek!!

Ekonomist

06 Temmuz 2022 Çarşamba 17:31

Merak etmeyin chp gelirse ekonomiye,icişlerine hdp li bakan atar.En kısa zamanda krizden kurtuluruz..

Tayyipcan

06 Temmuz 2022 Çarşamba 17:08

Yabanci - doguhan - şark kişisi aldığın nefes bile oksijen israfı.

ADIM: İNSAN SOYADIM.İSLAM

06 Temmuz 2022 Çarşamba 17:03

DEVLETİN POLİSİNİE YUMRUK ATAN DOKUNULMAZLIK OYLAMASINDA chp hayır vermiştir.chp nin peşinden ğidenler ne haldesiniz.OYLAMADA MEMNUNMUSUNUZ.

Tık tak tık tak tık tak zil çalacak

06 Temmuz 2022 Çarşamba 16:28

Bu sularda ve ıspartalıdan sittin sene bir cacık olmaz ulan dingiller bebek katili APO yıllardır akapeyi biz iktidar yaptık derken meydanlarda tv,lerde mektuplarından medet umuyordunuz iftira atmaya inkar etmeye utanmıyormusunuz lan torl bozuntuları TÜRK değilsiniz müslüman zaten ılamazsınız olsanız olsanız şerefsizlik abidesi olursunuz milleti asıl siz salak yerine koyuyorsununuz hesap zamanı geliyor az kaldı..

YABANCI

06 Temmuz 2022 Çarşamba 15:03

siz CHP,HDP,İP LİLER ESNAFTAN FAZLACA ALIŞVERİŞ YAPIN DURUMU DÜZELTİN.kiralık boş ev bulamıyorsun çıkmış ekonomik krizden bahsediyorlar ne krizi milleti kerizmi sandınız keriz olan ülKeden ğidebilir.bir daha bu topraklara ğelip kirletmemek için.

DOĞU HAN

06 Temmuz 2022 Çarşamba 14:37

ğeçmişte yaşadığınız lüks hayatınıza sayın ğitsin.ELBETTE ÇOCUK,AİLE BESLİYORSUNUZ LAKİN: BUNU BİRAZDA HAPİMİZ KENDİMİZDE ARAMALIYIZ EĞER BİRİLERİ BAHANEYİ BİRİLERİNİZ ÜSTÜNE ATIYOR İSE onların dedelerinin yönetim lerini anlatsınlar.ERMENİ,YUNAN BİLE BU MİLLETE BU KADAR ZÜLÜM ETMEMİŞTİR.ZALİMELER VE ONUN TORUNLARINA İKTİDAR etmiyeceğiz.HELE HELE ŞEYTAN 3 ĞENLERİNE ASLA FIRSAT VERMİYECEĞİZ BU ÜLKEDE SIKINTI ÇEKİP AVURPAYI ÖVENLER BU ÜLKEYİ TERKEDİP BİZ AÇ KALSAKDA BURDAYIZ.

Deterjancı bakan

06 Temmuz 2022 Çarşamba 14:26

Mahoni , savlu , zagor neredesiniz , cehape haberi çıkmış gelip yorum yazsaniza itlerimm.Aldiginiz paranın halkını verin laann

Esnaf

06 Temmuz 2022 Çarşamba 14:17

Bir ak parti'li olarak ne olursa olsun bir değişim olması gerektiginin farkındayım.yeni bir kan lazım bu ülkeye.hukumetimiz artık yonetemiyor ve ülke gergin açlığa,sefalete,yokluğa hızlı adımlarla yaklaşıyor.kucuk bir umut bile yok.devralacak yönetiminde Allah yardımcısı olsun.guzel ülke izi ayağa kaldir ak çok zor.allah hepimizin yardımcısı olsun

Isp

06 Temmuz 2022 Çarşamba 13:15

Hemen esnafın derdine çare olmuştur artık Halıcı.. Muslukları açmıştır esnafa Dağıtır artık cansuyu

Mamati

06 Temmuz 2022 Çarşamba 12:50

Helal be baskan bu milletin aklıyla alay mı ediyorsun daha İBB ye kır gozke görülür hizmetiniz bile yok şu ekonomik krizde bile size kimse güvenmiyor kalıbına başarım PKK lilar destek vermesin yerinuzde sayarsiniz oy oranıyla yalvarırım hükümete aktarnetif olun takoz olmayın tehditle şantajla dortun birini alıyorsunuz daha pandemide hastane yapılan yere yol bole yapmaktan acizsiniz temal atmama töreni bile düzenledi iz bu millete dalga gecercesine

Ali

06 Temmuz 2022 Çarşamba 12:26

Başımızdakiler sayesinde seçimi siz alacaksınız hadi yine iyisiniz hiç oy vermedik ama bu sefer indirmek için oylarımız size

Ali

06 Temmuz 2022 Çarşamba 12:26

Akpliler de bir esnafı, pazarı dolaşsa diyeceğim de yüzleri yok, gidemeyeceklerini biliyorum. Ülkenin içinden geçtiler zira.

Mert Ahmet

06 Temmuz 2022 Çarşamba 12:21

Elektiriğe sat bi gecede yüzde otuz zam şeker fabrikasını sat 3.5 tl olan şeker 1 yıl olmadan kg 25 tl akaryakıt zaten malum hala çıkıp tv de kılıçtaroğluna laf atmalar v.s dönün kendi geçmişinizde ülkeyi nereden nereye batırdınız bakın.

Bitirdiğiniz esnaf!

06 Temmuz 2022 Çarşamba 12:17

Zaten esnafı bitirdiniz şimdi ben iş yeri sahibiyim bağkur ssk primini artır asgari ücreti yükselt iş verenden çıkart emekli 3000 tl maaş alıyor çıkarsana 5500 e çıkaramazsınız tabii çünkü esnaf yok iş veren yok kendin bulacaksın kaynağı işinize gelmiyor kaz yolması kolay.

ıspartalı32

06 Temmuz 2022 Çarşamba 12:08

Demirel'in bir sözü vardı. ''Tencerenin yıkamayacağı hükümet yoktur.'' Fabrikalar, limanlar bu ülkenin milli servetleri satılırken sesini çıkarmayanlar iş kendi ceplerine gelince dert yanmasını biliyorlar. Zamanında da söyledik, uyardık. Verdiniz yetkiyi gördünüz mü etkiyi?

vatandaş

06 Temmuz 2022 Çarşamba 12:01

nasıl düzelteceksiniz? proje ve proğramınız ne? mesela Türkiyede en çok su parası alan belediyeler CHP belediyeleri mesela düzeltin bakalım vatandasın cebini?

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR