İller Bankası Genel Müdürlüğü, İller Bankası Antalya Bölge Müdürlüğü ve Eğirdir Belediyesi teknik personelleri Eğirdir İçme Suyu İsale Hattı Projesi incelemesi için Eğirdir’de bir araya geldi.
Eğirdir Belediye Başkanı Veli Gök’ün girişimleri ile eskimiş ve deforme olmuş olan içme suyu hattımızın yenilenmesi adına proje bedeli yaklaşık 1 milyon TL. olan Eğirdir İçme Suyu ve İsale Hattı yenileme projesi hazırlanmıştır.
2 gün süreyle İller Bankası Genel Müdürlüğü, İller Bankası Antalya Bölge Müdürlüğü ve Eğirdir Belediyesi teknik personelleri arazide yersel tetkik çalışmalarını sürdürdüler.
Daha önce ön onaydan geçen proje kapsamında son girişimlerin ardından ihale aşamasına gelmesi beklenen projenin hayata geçmesiyle yıllardır ilçemizin büyük sorunu olan içme suyu problemi çözülecek.
İlçemizde uzun yıllardır hemen hemen her gün birden fazla su patlağının olması sebebiyle zaman zaman çeşmelerimizden bulanık sular akmaktadır. Halkımızın daha kaliteli suya kavuşması, daha kaliteli yaşam sürmesi adına Eğirdir Belediye Başkanı Veli Gök’ün yaklaşık 2 yıl süren çalışmaları sonuç verdi.
Çalışma sonunda teknik heyeti makamında ağırlayan Eğirdir Belediye Başkanı Veli Gök; ‘İller Bankamız bugüne kadar olduğu gibi bugünde bu büyük projede bizim yanımızda olduğu için ilçemiz halkı adına İller Bankamıza teşekkür ediyoruz. ‘ dedi.
Eğirdir’in 50 yıllık içme suyu hattı yenileniyor

Eğirdir’in 50 yıllık içme suyu hattı yenileniyor
22 Haziran 2023 Perşembe 11:57
Isparta
Emekli
23 Haziran 2023 Cuma 06:19Sekibağ mahallesinin kanalizasyonu da yetersiz geliyor, yenilenmesi lazım
Yorumcu
22 Haziran 2023 Perşembe 16:46Birakin 50 yili kac senedır konne bucağı mahallesi Haşim ağa sokakta alt yapı yok seçimden önce söz verildi bir daha ki seçim gelmek üzere bekliyorz ama bunun bir dahaki seçimi günü de gelecek
Yorumcu
22 Haziran 2023 Perşembe 16:44İnşallah egirdirin konne bucağı mahallesi Haşim ağa sokak ta alt yapısına kavuşur secimden önce söz verildi 5 sene dolmak üzere bakalım ne zaman yapılır
Çukur seçmekten telef olan yalvaçlı
22 Haziran 2023 Perşembe 14:23umarım Yalvaç'ın alt yapısı da yenilenir de su sorunu biter