28 Mart 2024 Perşembe

Eğirdir Kitap Şenliği başladı

Eğirdir Kitap Şenliği başladı

Isparta

ISPARTA'nın Eğirdir ilçesinde bu yıl ilki düzenlenen Kitap Şenliği başladı.

Eğirdir Kaymakamlığı, Eğirdir Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğinde Eğirdir 1. Kitap Şenliği başladı. 3-9 Ekim 2022 tarihleri arasında gerçekleşecek olan programın açılış törenine Eğirdir Kaymakamı Adem Çelik, Eğirdir Belediye Başkanı Veli Gök, Emniyet Müdürü Evren Taşdemir, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Armutoğlu, yazarlar, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ardından programın açılışında konuşan yazar Abdullah Gülcemal, "Eğirdir'de ağaçlar kitap açıyor. Kitap okumak ruh sağlımız için önemli. Kitap okumak için kendimize zaman ayırmalıyız. Şu cep telefonlarına elimiz değdiği kadar kitaplara elimiz değmiyor" dedi.

Kum sanatçısı Tarkan Köylü'nün gösterisi sonrası açılış kurdelesinin kesilmesiyle protokol üyeleri stantları gezerek, yazarlarla sohbet etti.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Eray TOKDEMİR

05 Ekim 2022 Çarşamba 09:40

Emeği geçen sayın kaymakamımız Adem ÇELİK ve belediye başkanımız sayın Veli GÖK'e de teşekkür ederim. Ayrıca Ilçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet ARMUTOĞLU Eğirdir için gelmiş geçmiş en iyi şans olduğunu daha önceki yıllarda da yapılan "Öğretmenlerimle Okuyorum" projesinin fikir babası ve en büyük destekçisiydi. Egitim ile dertlenen, her zaman daha iyisi çalışan ve çevresindekilere her zaman pozitif etki edebilen ilçe milli eğitim müdürüyle çalışmanın bizim için büyük bir şans olduğu kanaatindeyim.

Öğrenci

04 Ekim 2022 Salı 22:04

Isparta Eğirdir Kapalı Spor Salonunda

Misafir

04 Ekim 2022 Salı 21:03

Kitap şenliği nerede yapılıyor ? Kime sorsak adresi tarif eder mi ?

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR