Eğirdir Kaymakamımız Sayın Adem Çelik ve Eğirdir Belediye Başkanımız Sayın Veli Gök 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı kutlama etkinliklerine katıldılar.
Gençlik Haftası ile Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı 104. Yıl dönümü kutlamaları Programı çerçevesinde 16 Mayıs 2023'de Liman İçinde Gençler Annelerle Tekne Gezisinde buluştu, Beslenme Diyet ve Sağlıklı Yaşam Bilgilendirmesi ile devam etti.
17 Mayıs 2023 Saat 16.00’de Liman İçinde Su Sporları Gösterileri Sanat Sokağı Boyama Etkinlikleri gerçekleşti. Halk Oyunları gösterileri büyük beğeni topladı.
Bugün İlçe Stadyumunda devam eden kutlamalar yarın Dedegöl Melikler Yaylasında sürecek.
Kabacalı Mehmet çaylarrrrr
19 Mayıs 2023 Cuma 16:43Eğirdir gölü su seviyesi ne kadar DSİ çalışanları dünyanın parasını aliyor su seviyesi mi ölcmeyi beceremiyorlar. Nasıl ne iş yapar bunlar yaaa