27 Temmuz 2024 Cumartesi

Efsane başkan Ömer Şengöl gümbür gümbür geliyor

Efsane başkan Ömer Şengöl gümbür gümbür geliyor

Isparta

31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak olan yerel seçimlerde Demokrat Parti’den Eğirdir Belediye Başkan Adayı olan Ömer Şengöl’ün Seçim Koordinasyon Merkezi, İlçe Halkının yoğun katılımıyla açıldı. Demokrat Parti’den 4 dönem belediye başkanlığı yapan ve halk arasında EFSANE BAŞKAN olarak bilinen Ömer Şengöl’ün Seçim Koordinasyon Merkezi açılışını Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, Isparta Eski Milletvekili Ertekin Durutürk, Konya Eski Milletvekili Mehmet Ali Yavuz yaptı.

DP Eğirdir Belediye Başkan Adayı Ömer Şengöl, yaptığı konuşmada projelerinden bahsederek, “28 Mayıs seçimlerinden sonra arkadaşlarımın ısrarlarıyla bir dönem daha Eğirdir’de halk yönetimini tekrar Belediyeye getirmeye, Belediyenin kapılarını herkese açık tutmaya, temizliğe, yeşilliğe, hizmete talip oldum. Daha önce yaptıklarımız ortada. Eğirdir’de elle tutulup, gözle görülür ne varsa hepsinde Hacı Ömer’in mührü var. Bundan sonra da Eğirdir’i daha büyütmek, daha güzelleştirmek, daha yaşanır hale getirmek ve sağcı, solcu, futbolcu gibi ayrımcılıklar yapmadan Belediye’ye işi düşen herkesin, yasal ölçülerde, işlerini kolaylaştırmak için çalışacağız.” dedi. Şengöl ayrıca ekibinin genç ve dinamik bir ekip olduğu vurgusunu yaparak, “Bizim ehil bir ekibimiz var. Ben usta olarak bulunacağım, meclis üyesi arkadaşlarımla beraber bir ehil ekipsizlere hizmet edecek” dedi.

Şengöl’ün ardından konuşma yapan Isparta Eski Milletvekili Ertekin Durutürk, DP Eğirdir Belediye Başkan Adayı Ömer Şengöl’ü tebrik ederek başarılar diledi. Durutürk; “Biz Ömer Şengöl’ün staj dönemini gördük, doçentliğini gördük, profesörlüğünü gördük. Ordinaryüs profesörlüğünü gördük. Ömer’in şimdi de çağ atlamış halini göreceğiz. Biliyoruz ki Eğirdir'in çehresi, çevresi bir daha değişecektir. Ömer kardeşime başarılar diliyorum” dedi.

DP Eğirdir Belediye Başkan Adayı Ömer Şengöl’ün seçim koordinasyon merkezinin açılışında son olarak bir konuşma yapan Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal; “…Bir hasreti bitirmenin arifesi içerisindeyiz. 31 Mart’ta Isparta’mızın, Eğirdir’imizin kaderini bir kez daha değiştireceksiniz. Dün olduğu gibi bugün de milletimizin önündeyiz. Milletimizin önceliğini hep önceliğimiz bildik. Milletimizin müşterek değerlerini hep müşterek değerimiz bildik” diye konuştu.

Genel Başkan Uysal; “Önümüzde yerel seçimler var. Ömer ağabeyimiz bizim bayrağımızı uzun yıllar taşıdı. Ömer Şengöl gibi tecrübeli bir şahsiyetle, belediye meclis üyeleri ile Allah’ın izniyle seçimi kazanacağız. Allah yürüdüğünüz yolları mübarek eylesin. Allah mahcup etmesin. Türkiye’ nin ehil insanlara, namuslu insanlara ihtiyacı olduğu gibi Eğirdir’imizin de namusuyla, ehliyetiyle kendisini ispat etmiş değerli bir belediye başkanına ihtiyacı var. Onun da adı Ömer Başkan. Kendisini tebrik ediyorum. Hep şuna inandık. Doğru yolda olanların görünmez orduları var. İşte bugün Eğirdir’de görünmez orduların buluşma günüdür. Allah yolunuzu açık etsin. Bugün Isparta’da, Eğirdir’de olmaktan çok mutluyum. Ömer Başkanımı sizlere emanet ediyorum, sizleri de Allah’a emanet ediyorum” diyerek konuşmalarını tamamladı.

Açılış sırasında, Ak Parti seçim araçları tarafından yüksek sesle çalınan seçim şarkıları, vatandaşların tepkisine neden oldu. Konuşmasını yapmak üzere kürsüye gelen DP Genel Başkanı Gültekin Uysal, orada bulunan vatandaşlarla birlikte alkış tutarak Ak Parti’nin araçlarını protesto etti.

Ömer Şengöl’ün seçim koordinasyon merkezi Hüseyin Kıymık Hocanın dua etmesinin ardından alkışlarla ve tezahüratlarla açıldı. Açılışta çok sayıda vatandaş hazır bulunurken, katılımcılar içerisinde kadın ve çocuk sayısının fazla olması dikkatleri çekti.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Ispartalı

02 Mart 2024 Cumartesi 09:19

Eğirdir gibi bir değeri yıllarca kaybetmek hem ısparta merkez yönetime hem eğirdire yakışmadı. Dünyanın herhangi bir yerinde olsa uçardı eğirdir. Acil eylem planları gölün turizme kazandırılması gece sineklerle etkili mücadele ve gece açılacak mekanlarla değeri bilinmeli artık. Isparta merkezden tren seferleri de eklenmeli sabah akşam birer sefer yeter.

Yorgun Demokrat

02 Mart 2024 Cumartesi 00:54

Eğirdir’imizin sorunlarına çare olacak tek kişi Mustafa Özerdir. Eğirdir belediyesindeki tüm sorunların kaynağı zaten Ömer Şengöl değil midir? Bizden oy yok!

Esnaf

01 Mart 2024 Cuma 17:47

Efsane Başkan Allah'ın izniyle geri dönüyor

Eğirdirli

01 Mart 2024 Cuma 17:46

Ömer Başkanım yetiş Eğirdir bitti bitti

harbiii

01 Mart 2024 Cuma 15:08

hacı omar bırak gali bu işleri ne kaldı da neyini yicen belediyenin bu zaman kadar ne faydan oldu eğirdire yandaşlarından başka hayvanat bahçesinde maymunda kalmadı fıstık faturaları için bi kılıfta uyduramazsak artık aman haaa dikkat et

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR