Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Yalvaç Meslek Yüksekokulu’nda görev yapan Dr. Öğretim Üyesi Ferhat Özbay’in hazırladığı bildiri, Amerikan Eğitim Araştırmaları Birliği’nin her yıl düzenlediği dünyanın en prestijli eğitim toplantısı olarak kabul edilen AERA 2024 Meeting yıllık toplantısına kabul aldı.
1916 yılından bu yana faaliyet gösteren Amerikan Eğitim Araştırmaları Birliği (The American Educational Research Association) (AERA)'dan 11 binin üzerindeki bildiri başvurusu arasından ISUBÜ Yalvaç MYO’da görev yapan Dr. Öğretim Üyesi Ferhat Özbay’ın “ Exploring the Impact of Education on Environmental Sustainability: A Closer Look at the Role of a Highly Educated Workforce” başlıklı bildirisi kabul aldı.
ISUBÜ’lü akademisyen Dr. Öğretim Üyesi Ferhat Özbay’ın hazırladığı bildiri, Çevresel eğitim alanında kabul alan 9 bildiriden biri oldu. Her yıl 15 binin üzerinde katılımla gerçekleşen dünyanın en prestijli eğitim toplantısı olarak kabul edilen “AERA 2024 Meeting” yıllık toplantısında Akademisyene başarılar dileriz.
Hacettepe üniversitesi
22 Kasım 2023 Çarşamba 12:31Hocam emeğine sağlık.
Ulubey
22 Kasım 2023 Çarşamba 12:20Vatanını en çok seven görevini doğru yapandır. Yalvaç ve Isparta adına teşekkür ederiz hocam.
bunela
22 Kasım 2023 Çarşamba 09:32Katılım ücreti, yolluk ve harcırahı garantiledi bu kadar reklam yaptıktan sonra
Spartan
21 Kasım 2023 Salı 22:52ne kadar cevval bakmış maşallah. cin gibi. aziz sancar nobel aldı bu kadar bomba32de hocam gibi haber olamadı. büyük başarı yani.
Genç Yalvaçlılar Derneği
21 Kasım 2023 Salı 22:06Tebrik ederiz hocam. Başarılar dileriz.
301. Spartalı
21 Kasım 2023 Salı 17:57Hocamız çok yakışıklı maşallah. Münafıklar şimdi susuz kalmış sünger gibi kuruyup çekilmişlerdir.
mesut özerden
21 Kasım 2023 Salı 17:22başarılar sayın hocam. yalvacın adını böyle güzel bir konu ile duyurduğun için teşekkür ederim.