İyi Parti Isparta Milletvekili A. Adayı İbrahim Yıldırım, 12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında “Azmin, kararlığın ve bağımsızlığın sembolü İstiklal Marşı’mızın, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde “Milli Marş’’ olarak kabul edilişinin 102. yıl dönümünü kutlamanın haklı gurur ve mutluluğu içerisindeyiz.” dedi.
İyi Partili Yıldırım mesajında şu ifadelere yerdi; “Tarih boyunca sayısız destanlar yazmış olan kahraman milletimiz, Milli Mücadele döneminde bu destanlara bir yenisini eklemiştir. Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy da, Türk Milleti’nin vatan sevgisini ve bağımsızlığa olan aşkını en güzel şekilde anlatmış olduğu İstiklal Marşı’mızı, Türk milletine, cesaret vermek üzere bu dönemde yazmıştır. Milletimizin duygu ve düşüncelerine en iyi şekilde tercüman olmuş, kahramanlığını, azmini ve cesaretini ölümsüzleştirmiş olan İstiklal Marşı, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da bu kutsal vatanın semalarında yankılanmaya devam edecektir.
İstiklal Marşı'nın Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından milli marş olarak kabul edilişinin 102. yıldönümünde, başta Büyük Önder Atatürk olmak üzere Kurtuluş Savaşı'nın tüm kahramanlarını ve milletimizin duygularının veciz şekilde buluştuğu İstiklal Marşımızın şairi Mehmet Akif Ersoy'u rahmet, minnet ve şükranla anıyorum.”
Göklerin bekçileri Isparta'da yetişiyor
Isparta'da bugün kaybettiklerimiz 1 Mayıs 2025
Isparta’da kaçak alkol operasyonu
İdatur’dan Güneydoğu Anadolu Turu
Ayhan Topbaş’tan 1 Mayıs İşçi Bayramı Mesajı
1.9’luk deprem neden bu kadar korkuttu?
79 ilimizde 127 açık hava toplantısına izin verildi
Başkan Başdeğirmen'den 1 Mayıs mesajı
TOKİ’de hak sahipler kura ile belli oldu
Şehit babası Durmuş Şenol hayatını kaybetti