25 Nisan 2024 Perşembe

Dolandırıcılık olayı şüphelisi serbest kaldı

Dolandırıcılık olayı şüphelisi serbest kaldı

Isparta

Isparta'da ikinci el satış sitesinden almak için anlaştığı motosikletin parasını ödemeyerek başkasına satan şahıs Jasat tarafından yakalandı.

Dolandırıcılık olayı, Isparta'ya bağlı Baladız köyünde meydana geldi. Verilen bilgilere göre, İ.K isimli şahsa ait motosikleti sosyal medya üzerinden anlaşarak 30 bin 500 TL karşılığında alan ve parasını ödemeyerek dolandıran M.M.D isimli kişi Jandarmanın Dedektifleri JASAT ve Gönen İlçe Jandarma Asayiş ekiplerinin yaptığı sıkı takip sonucu yakayı ele verdi.

M.M.D tarafından çalınan motosikletin ise M.K isimli şahıs tarafından 13 bin TL karşılığında satın alındığı öğrenildi. Motosiklet Jandarma ekipleri tarafından M.K'nın işyerinde ele geçirilerek asıl sahibi İ.K'ya teslim edildiği bildirildi.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Mağdur

18 Ocak 2022 Salı 13:53

Adalet sadece hakimin arkasındaki yazıda icraata yok tanıdık hakimi savcıyı bile etkiler olmuş yazık (sadece bu olay için yazılmamıştır)

eğirdirli

18 Ocak 2022 Salı 09:50

eveet tekrar vatandaşı dolandırsınlar diye serbest bıraktılar. Şaşırdık mı tabiki de hayır...

Akıl Almıyor

18 Ocak 2022 Salı 02:32

Çalan da üçte bir fiyatına alan da aynı suçun ortağı. Nasıl olurda bu kepazeliği yapanlar salınır? Yani hırsızlık yapanın yanına kar kaldı öyle mi? Umarım böyle değildir.

Kara

18 Ocak 2022 Salı 00:47

Ya yeter son 5 yıldır 50 ye yakın sadece motor çaldılar, daha kıymetli şeylerde var mahkemede sağolsun her defasında serbest bırakıyor yazık günahtır kolay para kazanılmıyor bu baladızda 3 kuruşluk bu hırsız çakalların icabına bakılması şunuda unutmayın bu hırsızlar her hafta sonu gazinolarda uyuşturucu kullanan müptezeller sözüm baladızda ki normal vatandaşlara değil unutmayın ki ..

Adaletsiz

18 Ocak 2022 Salı 00:12

Baladiza acilen el atılmalı. Bu pislikler içeriden çıkmamali kaçıncı hırsızlık bu! Rezil bir adalet sistemimiz var inşallah o savcınin hakimin başına da aynı şeyler gelir utanır aldığı yediği para için.

ADALETSİZLİK

17 Ocak 2022 Pazartesi 23:59

TÜRKİYEDE ADALET KADIN VE ERKEK İSMİ DOLANDIRMIŞ YAKALANMIŞ NİYE CEZA YOK ÇALIYOR YAKALANIYOR CEZA YOK KALPAZANLIK YAPIYOR YAKALANIYOR CEZA YOK 50 KERE HIRSIZLIK SUÇLUSU 17 YAŞINDAKİ İT SERBEST KALIYOR NERDE ADALET

Ali Rıza

17 Ocak 2022 Pazartesi 23:45

Madeın - Turkey...... Diyorlarki, kanun var, nizam var... Sen kimsin de cezayı kendin vereceksin ? İşte görüntü bu o vakit..... Diğer yorumları da görelim...

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR