Isparta'nın Yalvaç ilçesinde Torosgaz Şubesinde oluşan yoğunluktan dolayı vatandaşlar gece saatlerinde gelerek kapıya astıkları listeye göre sıra oluşturuyor. Yeni abone olacak vatandaşlar, personel yetersizliğinden şikayetçi olurken, randevu sistemi ve personel sayısının artırılmasını istiyorlar.
Yalvaç'ta doğalğaz aboneleri dertli. Bomba 32 İhbar Hattımıza gelen şikayette ise şubenin yoğunluk yaşadığı ancak sadece 2 personelin çalıştığı iddia ediliyor. Öyle ki aboneler bazen geceden bazen de sabaha doğru gelerek kapıya astıkları kağıda isim isim yazarak sıra oluşturuyor. Günde yaklaşık 30-40 abonelik ve sayaç işleminin yapıldığını iddia eden aboneler ise kış aylarının yaklaştığını ve abonelik işlemlerinin bir an önce yapılmasını talep ediyorlar.
Mahoni
25 Eylül 2019 Çarşamba 19:22Orta diren bu dünyayı sadece kendin sanan arkadaş anne baba dede k.kartı olmayan ne yapsın senşnki bekara karı bolamak kolay sözü sana söylenmiş senin deden baban daha maaş kartını bankanatıkten zor çekiyor sen int bankacılık diyon demirel e ekmek bulamıyoruz diyr şikayet etmişler demirel ne demiş pasta yesınler (bu yorum ortadırek e vçcevap için yazılmıştır)
orta direk
25 Eylül 2019 Çarşamba 13:20git internet bankacılığından yatır o zaman. buraya yorum yazmasını biliyorsan az çok mobil - internet bankacılığından da haberin vardır
Ozgur
25 Eylül 2019 Çarşamba 12:46Torosgaz da ne zaman hizmet verildiki
Mahoni
25 Eylül 2019 Çarşamba 11:24Yazın 3 tl fatura geliyor ptt şubesine gidiyon 4 tl de o alıyor ne yaptı 3+4:7 gözünüz hizmet görsün millete bu kadar zulüm edilmez ne yaptı sıze bu millet