FİTTO Diyet &Andulasyon&ReformerPilates Kurucu Diyetisyeni Ali Onur Duran;
Kliniğinin 1,5 yıldır Isparta’da hizmet verdiğini, bu süre zarfında 600’ü aşkın kişiye ulaştığını, Isparta’yı ilk defa tanıştırdığı andulasyon terapi sistemleri ile incelme, sıkılaşma, ödem problemleri, akut , kronik kabızlık ve medikal tedavi gibi bir çok alanda bireylere yardımcı olduğunu söyledi.
Doğru zamanda doğru besinlerle beslenmenin sonuçlarını alarak bireylere gereken katkıyı sağlayıpsağlıklı ve sürdürülebilir beslenmenin savunucusu olduğunu, aynı zamanda incelmenin ve sıkılaşmanın ilk adreslerinden biri olan andulasyonterapisiile 600 kişiyi aşkın bir tecrübe ve klinik birikimi ile bireylerin beslenme örüntüsüne ek olarak kaybettikleri ağırlıktan dolayı ortaya çıkan deri bozulmaları ve cilt altı doku problemleri için andulasyon terapisi ile tedavi sağlamaya devam ettiğini, böylelikle yenilikçi bir tedaviyi Isparta'ya kazandırdığını ve devamlılığını sağladığını belirtti.
Unutmayalım ki mucizevi bir besin, ilaç, cihaz yoktur. Asıl mucize içinizdeki hırs ve istektir. Gelin bunları beraber açığa çıkaralım.
Dyt. Ali Onur Duran
FİTTO Diyet &Andulasyon&ReformerPilates Merkezi.
0552 640 3207
Turan Mahallesi 126. Cadde No.6 Tokoğlu Apartmanı Daire-1 / Isparta