Süleyman Demirel Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi’nin giriş katında meydana gelen yangın sonrası hasta kabul edilmeyeceği açıklaması yapılmıştı.
Yeni duyuruda ise; “21 Ağustos Pazartesi günü itibariyle Fakültede hasta alımına tekrar başlanacak olup ilk muayene ve röntgen çekimleri, Prof. Dr. Timuçin Baykul Engelsiz Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesinde birinci katta bulunan Engelsiz ve Geriatri kliniğinde yapılacaktır” denildi.
Açıklamada ise; “Süleyman Demirel Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesinde 19 Ağustos Cumartesi günü(bugün) giriş kat elektrik panosundan kaynaklanan bir yangın meydana gelmiştir. Yangına kısa sürede müdahale edilmiş ve yangın diğer birimlerimize sirayet etmeden söndürülmüştür. 21 Ağustos Pazartesi günü itibariyle Fakültede hasta alımına tekrar başlanacak olup ilk muayene ve röntgen çekimleri, Prof. Dr. Timuçin Baykul Engelsiz Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesinde birinci katta bulunan Engelsiz ve Geriatri kliniğinde yapılacaktır. Geçici yer değişikliği nedeniyle oluşabilecek aksaklıklar konusunda göstereceğiniz anlayış için teşekkür ediyoruz” denildi.
Vatandaş
21 Ağustos 2023 Pazartesi 01:02Biz yetişkinler bir şekilde sabrediyoruz ama çocuklarda randevu sıkıntısı var ağrılar içinde gelen çocuğa "1 ay sonra gel" diyorlar ben bunu çocuğuma nasıl anlatacağım? Çocuk konusunda randevu tarihleri 1 haftadan fazla olmamalı yazık günah yavrulara biz büyükler başımızın çaresine bakıyoruz.
İspartali
20 Ağustos 2023 Pazar 18:11Fakulte gercekten cevreye hizmet veriyor.yillardir gidiyorum bazen hemen sira geliyor bazende randevu alabiliyoum impalnt icin gittim orda bir calisan sekreter bana surekli su firma diye yonlerdimeye calisiyor.garibime gitti hasta rumuzlu arkadas ayni kisi sanirim gözlük biri
Vatandas
19 Ağustos 2023 Cumartesi 23:18Direk şikayet edin bu adamları fakülteyi Dekanından tutun en çeşitli birimlerde çalışan personel yedi bitiremedi hasta bakmazlar ha aslında bakarlar ekstra çok para vereirseniz hemen işiniz hallolur sdü diş ten umut yok yani
Hasta
19 Ağustos 2023 Cumartesi 22:43Fakulte ticaret haneye dönmüş cilasan sekreterin firmasi var hasta pesinde Kac aydir asansor bozuk randevular yok
Sinan Karahan
19 Ağustos 2023 Cumartesi 19:5220 lik dişi diş hastanesinde çektiremedik. Adı üstünde diş hastanesi beni üniversiteye gönderiyor. Orada öğrencilere kobay olmak zorunda mıyım?