18 Mayıs 2024 Cumartesi

Ekmek artık daha ucuz

Ekmek artık daha ucuz

Isparta

Eğirdir Belediye Başkanı Mustafa Özer’in seçimler öncesi vaatlerinden bir tanesi olan ‘HALK EKMEK’ satış noktaları 6 TL. Küçük ve 12 TL. Büyük ekmek olmak üzere halkın hizmetine sunuldu. 

Bugün sabah Eğirdir Belediyesine ait Sirkeci Çarşı dükkanlarında İlçe Müftüsü Mehmet Ali Eroğlu’nun dualarıyla ekmek satışları başladı. Şelale Park, Altınkum Plajı,  Otogar Yanı Elma evi, Pınar Pazarı Sosyal Tesisler olmak üzere belirlenen noktalarda ilk gün halkın yoğun ilgisi ile satışlar gerçekleşiyor. 
250 Gr. Küçük ekmek 6 TL, 500 Gr. Büyük ekmek 12 TL. olarak bundan böyle Eğirdir halkına satışlar sürekli olarak yapılacak. 

Eğirdir Kaymakamı Adem ÇELİK’te Sirkeci Çarşısı ‘HALK EKMEK’ Satış merkezine gelerek incelemelerde bulunarak  ‘Halk Ekmek’ satış merkezlerinin hayırlı olması dileklerinde bulundu. 
Eğirdir Belediye Başkanı Mustafa Özer yaptığı açıklamada; ‘Seçimlerden önce söz vermiştik, küçük ekmek 6 TL., büyük ekmek 12 TL’den satışını yapacağız demiştik. 200 Gr. Küçük, 400 gr. büyük olarak söylemiştik ama şunun da müjdesini veriyoruz 250 gr. 6 TL. 500 Gr. 12 TL. olarak güncelledik. Halkımıza her daim destek olmaya devam edeceğiz. Allah’ın izniyle bugün hayırlı bir gün. Cuma günü başladık bugün itibariyle. Halkımıza biz bu hizmeti sunmaya devam edeceğiz. Burada fırıncı esnafımıza, unlu mamülleri yapan esnafımızı da asla ve asla mağdur etmeyeceğiz. Bunu nasıl yapacağız bilindiği üzere ilçemize istem dışı unlu mamüllerin % 65’i ilçemiz dışından geliyor. Biz bunların kontrolsüz girişlerini önlemek suretiyle burada iş yapan fırıncı ve unlu mamülleri esnafımızı da mağdur etmemiş olacağız. Bir taraftan halkımıza ucuz ve ekonomik halk ekmeği verirken, burada ticaret yapan burada hayatını kazanan fırıncılarımızı mağdur etmemek suretiyle halkımıza hizmete sonuna kadar devam edeceğiz. Ne diyoruz, halka hizmet, hakka hizmettir. Biz her daim halkımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Değerli Eğirdir’li hemşehrilerimize en kalbi duygularımla muhabbetle selam ve saygılarımı iletiyorum, hayırlı cumalar diliyorum, sağ olsunlar, var olsunlar onların teveccühü bizim için çok değerli.’ dedi. Basın mensuplarının kısa sürede vaatler yerine geliyor acaba çok mu erken sözleri üzerine Başkan Mustafa Özer; ‘Bence hiçbir şey erken değil, biz hızlı bir şekilde biliyorsunuz icraatlara başladık. Bunlardan birisi de HALK EKMEK’ti. Bugün çok mutluyum, gururluyum halk ekmeği satmaya başladık bugün. Hedefimiz temiz, içilebilir suyu tüm mahallelerimize vermek, ve bu yıl içerisinde Allah’ın izniyle doğalgazı tüm mahallelerimize vermek istiyoruz. Yazla Mahallemizde çalışmalar devam ediyor. Hızlı bir şekilde Pınar Pazarı Taştepe’den başlayıp merkeze doğru doğalgazımızı vermek istiyoruz. Bununla ilgili çalışmalarımız devam ediyor. Biliyorsunuz henüz 1 ay oldu 4-5 defa Ankara’ya gittim. Biz halkımıza verdiğimiz sözleri en kısa sürede tutup, halkımızın rahatını, refahını en üst düzeyde sağlamaya çalışacağız. Her daim halkımızın yanındayız, her daim gençlerimizin yanındayız, her daim öğrencilerimizin yanındayız, her daim kıymetli bayanlarımızın yanındayız, her daim yaşlılarımızın yanındayız, çok kısa bir süre önce yaşlılarımıza söz vermiştik. Evlerine temizlik yapamayan yaşlılarımızın temizlik hizmetini de bu ay sonuna kadar vermeye başlayacağız.’ dedi. 
Başkan Mustafa Özer ve personeli daha sonra HALK EKMEK Satış Noktalarını ziyaret etti. Eğirdirli vatandaşların teşekkür ve memnuniyetiyle karşılaştı. 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Isparta

04 Mayıs 2024 Cumartesi 13:04

Darısı Isparta nın başına inşallah burda fırıncılar dere beyi gibi aynı hiç acıma yok Antalya da bile ekmek 7.50 tl

Muro

03 Mayıs 2024 Cuma 20:41

Kent lokantası da görmek istiyoruz.

Öz ıspartalı

03 Mayıs 2024 Cuma 20:36

Eğirdir belediyeside AKP ısparta belediyeside AKP ama ısparta belediye başkanı oturmaya gel.iş galiba

Helal olsun başkana

03 Mayıs 2024 Cuma 20:33

Bizim ısparta belediye başkanı bak eğirdir belediye başkanına biraz ibret al ....oturmayan geldin başkanlığa git sende el atsana

Eğirdirli esnaf

03 Mayıs 2024 Cuma 19:12

Yaparsa MUSTAFA ÖZER YAPAR

Vatandaş

03 Mayıs 2024 Cuma 18:29

Siz ne kadar kötü bir haber sitesisiniz ya yorumu paylaşmıyorsunuz Ben vatandaş rumuzlu yorum yapmıştım niye paylaşmıyorsunuz Şükrü başkan çok iyi bir insan ama manavlar odası ile fırıncılar odasına söz geçiremiyor bunu da paylaşmazsınız siz yazıklar olsun

Ispartalı

03 Mayıs 2024 Cuma 15:30

HELAL OLSUN.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR