13 Ağustos 2023 Pazar 22:23
Isparta
Isparta-Eğirdir karayolunda meydana gelen trafik kazasında araçlarda maddi hasar meydana geldi.
Isparta-Eğirdir karayolunda seyir halindeki 03 F 1577 plakalı araç ile 42 AKZ 471 plakalı araç çarpıştı. Kazada araçlarda maddi hasar meydana gelirken, şans eseri yaralanan olmadı.
Kazaya karışan araçlar çekici yardımıyla olay yerinden götürüldü.
RUMUZ
14 Ağustos 2023 Pazartesi 10:00ESAS OLAN OLAY 03 PLAKALI ARACIN AİLESİYLE BİRLİKTE KAYGISIZLIĞI BİR AİLEYİ KOPARDIYORDU HALA 42 PLAKALI ARACA KABAHAT BULUYOR KENDİSİ SÜTTEN ÇIKMIŞ AK KAŞIK SANKİ!!!
RUMUZ
14 Ağustos 2023 Pazartesi 09:58AFYON KONYA OLAYINA BAKMAMAK LAZIM KAZADA 42 PLAKALI ARACIN HİÇ BİR SUÇU YOK 03 PLAKALI ARAÇ KONTROLSÜZ Bİ ŞEKİLDE SAĞ ŞERİTTEN SOL ŞERİDE KONYA PLAKALI ARACIN ÖNÜNE ATLADI
Gol.olur
14 Ağustos 2023 Pazartesi 09:47Golü görmek hoşuna gidiyor mu plakadaki harfe iyi bak afyon dediğin
Vurdu gol oldu
14 Ağustos 2023 Pazartesi 07:51Afyon ile konya plakalı araçlar kaza yapmış.Bunları hoş görmek gerekiyor.
Bir soför
14 Ağustos 2023 Pazartesi 01:03Dikkatli olun hız yapmayın..
Vatandaş
13 Ağustos 2023 Pazar 23:39Her gün en az üç dört trafik kazası haberi görüyoruz. Habere konu olmayanlarla birlikte bu sayı günlük onu buluyordur. Altına araba alan yollar sadece kendisinin sanıyor; sürücülerin çoğu bırakın kurallara uymayı daha uyması gereken kuralları bilmiyor. Hızlı gitmek maharet, şoförlük zannediliyor. Üstüne bir de denetimsizlik eklenince onlarca kaza, onca can kaybı ve maddi zarar. Valilik, emniyet müdürlüğü seyirci pozisypnundan çıkıp sokak aralarında dahi denetim yapmalı ki bu hoyratlık bitsin.
Vatandaş
13 Ağustos 2023 Pazar 22:39Milletvekilleri uyuyor mu, o yol 8 gidiş 8 geliş şeritli olmalı, he pardon ya, bölünmüş yolda kaza mı olur. Dereboğazında olur bütün kazalar.(!)