03 Haziran 2024 Pazartesi

Yediler, içtiler öylece bırakıp gittiler

Yediler, içtiler öylece bırakıp gittiler

Isparta

Isparta'da özellikle mesirelik alanlarda bulunan bank ve masalarda oturan kişiler yedikleri yiyeceklerin kabuklarını öylece bırakıp gidiyorlar. Özellikle Gökçay Mesirelik Alanı'nda masalar ve yerler çöplükten geçilmiyor. Vatandaşlar bu duruma tepki gösteriyor. Parkların ve mesirelik alanların daha dikkatli kullanılması ve gelen misafirlerin yiyeceklerinin çöplerini poşete koyduktan sonra en yakın çöp konteynerine atmaları büyük önem arz ediyor. Bir daha gelmeyecek gibi bıraktığımız bu alanların hali içler acısı hale gelebiliyor. 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

gurbet

22 Mayıs 2024 Çarşamba 09:37

toplum olarak artık medeniyetten uzaklaştık hani bakan dedi ya arap kültürümüze dönmeliyiz ........diş hastanesinde oturuyorum bayan galesiz oturuyor 2 çocuğu var kaşuyorlar zıplıyorlar bağırıyorlar......sahibi ****ı değil daha sonra çocuklar duvarlara ayaklarının tabanını vurmaya başladılar yaşlı bi amca bağırdı bende tepki gösterince bayan bana geri zekalı o kadar düşünüyorsan al elini bezi sil diyor......artık söylenecek söz kalmamış...

ZAGOR (BALTALI İLAH)

22 Mayıs 2024 Çarşamba 09:24

Bunları yapanlar Evrime ayak direyen Pirimat cinsleri.. Herkesi şehirlere ve toplu yaşanan yerlere Almayacakın..şehirlerde nasıl yaşanır sınava tabi tutacaksın sınıfta kalanı mağarasına göndereceksin..

Hüseyin

22 Mayıs 2024 Çarşamba 08:33

Sadece gökçaymı. Kapalı açık otobüs durakları. Şehir içindeki küçük parklar. Yaşlısı genci farketmiyor. Oturan ne varsa atıyor. Eğitim şart.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR