Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Çelik, geçtiğimiz ay göreve gelen Isparta Deri İhtisas ve Karma Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Mustafa Marulcu’yu ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti. Görüşmede OSB’nin güncel problemleri ele alındı.
ITSO Yönetim Kurulu Başkanı Metin Çelik, Meclis Başkanı Akif Aslan ve beraberindeki heyet, Isparta Deri İhtisas ve Karma Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Mustafa Marulcu, yönetimi ve üyelerini ziyaret etti. Yeni dönemde planlamış oldukları projelere ilişkin bilgiler veren Başkan Marulcu, organize sanayi bölgesinin başta koku sorunu olmak üzere genişleme alanı, ulaşım ve temizlik konularına ilişkin problemlerini anlattı.
Yeni yönetime başarı dileklerinde bulunan ITSO Başkanı Metin Çelik ise “Önemli bir göreve geldiniz. Deri İhtisas ve Karma Organize Sanayimizin gelişmesi, daha fazla istihdam yaratması ve daha fazla ekonomik katkı sağlaması yönünde üstlendiği bir misyonu var. Sizlerin de bu görevi layıkıyla yerine getireceğine inanıyorum. Bizlere ilettiğiniz sorunların çözümü noktasında üzerimize düşen her şeyi yapmaya hazırız. Bu sorunları çözümünde paydaş olan tüm kurumları harekete geçirmeliyiz, ortak hareket etmeliyiz. En hızlı şekilde bu konulara eğileceğiz. Yeni görevinizin size ve yönetiminize hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.
Ziyaret karşılıklı fikir alışverişinin ardından sona erdi.
İbrahim şahan
10 Aralık 2023 Pazar 00:14Mustafa marulcuyu tebrik ediyorumYeni görevinde başarılar diliyorumBaşarılı olacağına canı gönülden inanıyorum
Ispartalı Vatandaş
08 Aralık 2023 Cuma 22:56Şükrü Başkanımız ve Deri OSB nin yöneticileri ,Deri OSB ısparta ya değer katan bir sanayi bölğesi.Ama çok ciddi kokusu var. Acilen çözülmeli.
KADİR UYAR
08 Aralık 2023 Cuma 18:25Sayın Marulcumu çözecek Marulcu nun kapasitesi yetmez o işçilerini özbekistan yerine kazakistana gönderen birisi işine o kadar vakıftır....
Hüseyin
08 Aralık 2023 Cuma 15:42Kokudan bıktık. Yazın rüzgar estimi koku geliyor. Evin içine kadar komu giriyor. Oranın başka yere taşınması lazım