Isparta'da sürücüler yağış nedeniyle zor anlar yaşıyor. Isparta ve ilçelerinde kar yağışı ve sağanak yağış etkisini gösterirken, kaza haberleri de peş peşe geliyor.
Antalya – Isparta Dereboğazı Yolu 35. Kilometresinde bu sabah saatlerinde meydana gelen kazada 07 FB 595 plakalı Mehmet Uysal yönetimindeki otomobil yola düşen kayaya çarpmamak için manevra yapınca yol kenarına savruldu. Kazada sürücü Mehmet Uysal ve yanında yolcu olarak bulunan şahıs yaralandı. Yaralılar olay yerine çağrılan ambulansla Isparta Şehir Hastanesine getirilerek tedavi altına alındı.
VaTaNdAş
04 Şubat 2022 Cuma 22:12Yıldızcı Gitte Gör Mercedesle Bişey Oluyomu Olmuyo Mu
Ispartalı
04 Şubat 2022 Cuma 01:09Gelde gör mercedese birşey olurmu olmaz mı
yc7
03 Şubat 2022 Perşembe 14:18Ne biçim taş bu elmas gibi
Kazak 1-2
03 Şubat 2022 Perşembe 13:24Antalya yolunda kazak tünellerinden geçerken tavanda gözle görülebilecek çatlaklar var. Karayolları derhal sağlamlaştırma yapmalı.
Yıldızcı
03 Şubat 2022 Perşembe 12:05Mercedes bişey olmaz