21 Mayıs 2024 Salı

Başkan Özer Ankara'da önemli temaslarda bulundu

Başkan Özer Ankara'da önemli temaslarda bulundu

Isparta

Eğirdir Belediye Başkanı Mustafa Özer, Ankara’da bakanlıklarda ve TBMM de önemli temaslarda bulundu.
İlk olarak Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürünü ziyaret eden Başkan Özer, ilçedeki hazine taşınmazları ile ilgili önemli adımlar attı. Daha sonra Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Tabiat Varlıklarını Koruma Genel Müdürünü ziyaret eden Başkan Özer, Yeşil Ada’ya yapılacak olan kentsel tasarım projesi ile ilgili bakanlıktan destek istedi. 
Bakanlık ziyaretlerinin ardından meclise geçen Başkan Mustafa Özer, Millet Vekilleri Mehmet Uğur Gökgöz ve Osman Zabun’u ziyaret ederek ilçeye yapılacak olan yatırımlar hakkında istiharede bulundu. 
Ziyaret sırasında Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanımız Mahinur Özdemir Göktaş, Eğirdir için Yaşlı Destek Hizmeti Programı’na (YADES) destek vereceğini sözünü aldı.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Araştırmacı Gazeteci Yazar hakan karaduman

10 Mayıs 2024 Cuma 19:38

Tarkan kardeşim il dışındayım fakat seni severim bilirsin.Abicim bomba 32' nin haberlerini bana attır , izninle inceleyeyim uygunluk vereyim ,onayımdan geçen haber metinlerini direkt yayına al.Napacaz senin bu muhabirlerle işimiz var.Bi oku yahu.Nedir bu.Tarkan sen profesyonel habercisin,profesyonel belgeselcisin.Sayın Özer Bakanlıklarda görüştükten sonra istihare için Meclise Milletvekilleriyle görüşmeye gitti diyorsunuz..Yahu ne istiharesi ..İstişare..İstişare..İstihare çok farklı.

Baykal

10 Mayıs 2024 Cuma 16:25

Baykal ne yapmista ne yapacak Allah aşkına ha pardon oğlunu müdür yaptı..

Hopa

10 Mayıs 2024 Cuma 16:24

Emekliliği gelenlerde gidecek boşuna 5 sene yatar maaş alırız diye sevinmeyin sizinde sonunuz geldi bay bay Senirkent hizmet adına bişey olmaz yandık

eski çalışan

10 Mayıs 2024 Cuma 15:20

Baykooo Baykal heybeli kadar hak yememiştir. 2019 yılında heybeli başkan olduğunda kaç kişiyi ekmeğinden etti acaba heybeli dönübte geçmişi bi hatırlayın isterseniz. Düne kadar makamında bir daha aday olsanız size oy vermem diyen ve arkasından kızıl suratlıyamı oy vercem diye küfredenler tükürdüklerini yalayıp kadir heybeli nin arkasına sığındı şimdi adamlarda eşşek derisi yüz var menfaat için benliğini satacaklar.

Baykooo

10 Mayıs 2024 Cuma 14:20

Heybeli geliyor gümbür gümbür hak yiyen Baykal sana hakkim helal değil seninle mahşerde hesaplascaz engeltepe müdürünü kamuoyuna açıklada senget duysun oğlumu müdür ettim de

cn777

10 Mayıs 2024 Cuma 12:18

Zamanında yanındaki vekillere küfür eden şimdi bir yere yamanmak için vekillerimin yanından ayrılmıyor. Yazık yazık Allah herkese karakter nasip etsin.

Belediye personeli

10 Mayıs 2024 Cuma 12:09

Allah aşkına bu kadir heybeli ne utanmazmış başkası olsa dışarı çıkamaz bu hala tayin atama rant peşinde yazıklar olsun

bombacı mülayim

10 Mayıs 2024 Cuma 11:16

kadir heybeli de iş aramaya mı gitti acaba ankaraya

megapiksel :)

10 Mayıs 2024 Cuma 11:05

fotograf çekerken nefesler tutulmuş :)

neden ki?

10 Mayıs 2024 Cuma 10:32

allı kadirle yamak ayhan ne de bulunmuş? milletin hakkını yedik nasıl temizleriz diye mi sormuşlar?

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR