02 Haziran 2024 Pazar

Orman Bölge Müdürlüğünde görev değişimi

Orman Bölge Müdürlüğünde görev değişimi

Isparta

Isparta Orman Bölge Müdürlüğü görevini yürütmekte iken makamın olurları ile Mersin Orman Bölge Müdürlüğüne ataması yapılan Rifat Ataş Bölge Müdürlüğü görevini Hatay Orman Bölge Müdürü iken Isparta Orman Bölge Müdürlüğüne atanan Ali Özdemir'e devretti.

2.5 yıldır Isparta Orman Bölge Müdürlüğün’de görev yapan Rifat Ataş görevi devralan Bölge Müdürü Ali Özdemir'e başarılar dileyerek çiçek takdiminde bulundu.

Isparta Orman Bölge Müdürü Ali Özdemir, Rifat Ataş'a bu zamana kadar yapmış olduğu değerli hizmetler için teşekkür ederek, çalışmaların aynı görev ruhu ve heyecanı içerinde devam edeceğini ifade ederek Orman Genel Müdürlüğü'nün teklifleri ve Tarım ve Orman Bakanının tensipleriyle yapılan değişikliklerin öncelikle Bölge Müdürlüğüne, meslek camiasına ve ülkemize hayırlı olmasını diledi.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Spartalı

21 Mayıs 2024 Salı 09:41

Sağlıkçı rumuzlu gardeş birilerinin adamı olmadan bir yerlere geliniyor mu?

Ali Baba

20 Mayıs 2024 Pazartesi 14:24

Sağlıkçı rumuzlu sağlık müdürlüğü çiftlik oldu orasıda orman genel müdürlüğüne bağlansa olur gibi

Vatandas

20 Mayıs 2024 Pazartesi 12:38

Hayırlı olsun. Ancak, buralarda Antakya yemeklerini çok ararsınız.

Sağlıkçı

20 Mayıs 2024 Pazartesi 11:13

Tebrikler darısı İl Sağlığın başına Osman Zabun canlı yayında açıklamıştı sağlık müdürü başka şehirden gelecek Ispartadan birilerinin adamı olmayacak demişti bakalım sözünü tutabilecek mi? Umarım en kısa zamanda atanır ve liyakatli bir şekilde personeller yer değiştirir.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR