HABER/NURETTİN ARKAN- Yalvaç Belediye Başkanı Mustafa Kodal, mahalle buluşmaları kapsamında vatandaşlarla bir araya gelerek talep ve önerileri dinledi.
Zafer Mahallesi’nde başlatılan mahalle buluşmaları bir yenisi ise Saray Mahallesi’nde devam etti. Vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Kodal, talep ve önerileri dinledi.
Başkan Mustafa Kodal’ın sosyal medya hesabından yapmış olduğu paylaşımda; “Hemşerilerimizle bir araya gelerek talep ve önerilerini dinledik. Samimi sohbetlerimiz ve mahallemiz için ortak hedeflerimizle daha güzel yarınlara birlikte yürüyoruz” ifadelerine yer verdi.
ibbişseni
18 Şubat 2025 Salı 07:45Parti değişince haberide güzel oluyor .
ben
17 Şubat 2025 Pazartesi 19:06Sosyal tesis bile yok ailelerin oturup akşam zaman geçireceği ben çoğu ilçeleri gezdim bazı belediyeler sosyal tesis açmış 2 katlı üstte her pazar konser veriliyor. Canlı müzik. Oluyor altta çay kahve. Çekirdek tost hamburger tatlı gibi şeyler yarı fiyatına veriliyor üstelik iş imkanı açılıyor Yalvaç nüfus tabi azalır vizyon yokki