Yargıtay 3. Dairesinin 16.01.2019 tarihli kararıyla açık hava reklamları işletmesi 13 Şubat 2019 tarihi itibariyle Isparta Belediyesi'ne geçmiştir. Bu tarihten itibaren açık hava reklam alanlarında bulunan tüm reklamlar yasal sorumluluk gereği kaldırılmaya başlanmıştır. Bilboard ve megalight reklam alanlarında yayını devam eden AK PARTİ ve İYİ PARTİ Belediye Başkan adayları ile özel firma reklamlarının tamamı ilgili kişiler aranıp bilgilendirildikten sonra sökülmüştür.
Bu konu ile ilgili AK PARTİ İl Başkanı Sayın Osman Zabun ve İYİ PARTİ Merkez İlçe Başkanı Hasan Büyükçam ile iletişime geçilip önceden bilgi verilmiştir. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın ilimize teşrieri ile ilgili billboard, bayraklama ve tüm hazırlıkların belediyemizce yapılacağı, bu süreçte CUMHUR İTTİFAKI'na layık şekilde kendileriyle koordinelçalışılacağı AK PARTİ İl Başkanı Sayın Osman Zabun'a bildirilmiştir. Sayın Zabun bu konuyla ilgili teşekkürlerini iletmiştir. Tüm bu hassasiyete rağmen 15 Temmuz hain darbe girişimi sonrasında oluşan YENİKAPI RUHU çerçevesinde Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli'nin yüksek hassasiyetleri ile kurulan CUMHUR İTTİFAKINA nifak sokmaya çalışan, bunu neden yaptıkları bizler tarafından bilinen, kendini basın mensubu olarak tanıtan birkaç kendini bilmez kişi bazı internet sitelerinde ve sosyal medyada belediyemizin Sayın Cumhurbaşkanımızın reklamlarını kaldırtıyormuş gibi haber yapmıştır. Bu haberler tamamen gerçek dışıdır, belediyemiz bugünden itibaren daha önce de olduğu gibi Sayın Cumhurbaşkanımızın gelişi ile ilgili billboard reklamlarının yapılması dahil her türlü hazırlığı gerçekleştirecektir. Hiç bir bilgi almadan tamamen taraı ve siyasi husumet güderek yapılan haberler hakkında her türlü yasal işlem süreci ayrıca sürdürülecektir. Sayın Belediye Başkanımız Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinin eşit şartlarda ve siyasi nezaket içerisinde geçmesi için üzerine düşen tüm sorumlulukları yerine getirmektedir. Şahsi menfaatleri uğruna insanlara iftira atmakta ve yalan haber üretmekte herhangi bir sakınca görmeyen bazı kişi ve internet sitelerinin haberlerine itibar edilmemesini önemle rica ediyoruz.
CAN YÜCEL
15 Şubat 2019 Cuma 15:31Bütün solaki ve salaki tilkilerDöne döne dolaşıpTıpış tıpış gelirler sonundaKemalizm dükkanınaVe siroz olurlar.
Ispartalı32
15 Şubat 2019 Cuma 10:32Göl****i siz düşürüyorsunuz,başka kimsenin uğraşmasına gerek yok."Pizza dükkanı açtılar,çiftlik açtılar,balabanı ararsınız" gibi ithamları kim yaptı.İttifak böylemi oluyor. Belediye cumhur ittifakından gidiyor.Bu böyle biline...
ucube
15 Şubat 2019 Cuma 10:24tramvay hattı olsa adam öğrenci davraz karaağaç mah istasyon buralardan evini tutar.zafer mah oturan zaten mantıken otobüse biner ..ıtso ucube olsa rıfat hisarcıklıoğlu beyenmezdi boşuna hayran kalmazdı.asıl ucube olan sizin heykeller..saçma sapan şeyler ..
Sedat
14 Şubat 2019 Perşembe 20:51Başkan tranvay için nufus ve Denizli örneği veriyor..güzergahınu yanlış biliyor.gökmenoğlu projesini takip et. Denizli yerleşim olarak ve özel halk,,belediye ve dolmuş olarak üç farklı ulaşım var..
Ne kokular temizletiyor. Secim korkusu
14 Şubat 2019 Perşembe 20:27NAİL BAYRAM NE GÜZEL ALLAH SÖYLETİYOR DENİZLİYİ KÖYÜNÜ ISPARTALIYA ÖRNEK GÖSTERİYORSUN. PİZZA DÜKKANINA FALAN KONUŞUYORSUN SEN YZG. YENİŞEHİRİMİ ZANNETTİN PİZZA DÜKKANI. DENİZLİ ÇOKMU GÜZEL SENİN KÖYÜN ORAYSA ÇOK GÜZEL BİRYER. SE.N MÜZE YAPTIR BAŞKANA. ANCA BUNDAN ANLARSIN VERSİYONUNUZ BUKADAR. YAZIKLAR OLSUN ORTALIGI SEN BULANDIRIYORSUN. BELEDİYE BAŞKANLIGINI SENMİ YAPMAYIMI HAYAL EDIYORSUN. ISPARTANIN KOKUSUNDAN RAHATSIZMI OLDUN. BENİMDEGİL DIYORDUNUZ NEDEN SAHİPLENDINIZ. ZECİM KORKUSU NE KOKU
f4vyxg
14 Şubat 2019 Perşembe 20:21Seçim kaybetme korkusu ile sanırım heryere saldıracaklar böyle. Madem adalet kendi fotoğraflarınıda kaldırmalı ! Dün şükrünün asılı olduğu bilboardda bu gün yzg var ? Bu kadarda korkmayın yahu.
Erkan Tatarcı
14 Şubat 2019 Perşembe 16:42Ne yapsanız boş yenileceksiniz.
Murt
14 Şubat 2019 Perşembe 15:21Yalan haber mi yalan iftira hiç olmayan demektir neresinde fotoğraflar açık ortada cumhurbaşkanımızın bildordaki fotoğrafları resmen yırtılmış, O zaman neden Bahçeli ve günaydın duruyor bunu bi söyleyin
Bulanık suda balık avlamaya çalışanlat
14 Şubat 2019 Perşembe 14:51Bulanık suda balık avlamaya çalışıyorlar. Yzg herzaman adaletin yanında oldu. Kaldı ki her parti mensübü aranmış bilgilendirilmiş. Cumhurbaşkanı’na bulunduğu makamın gereğinde hep devlet saygısını göstermiştir. Birşeyler bulduk günaydını alt edeceğiz diye düşünenler, yanılıyorsunuz