15 Haziran 2024 Cumartesi

4 ailenin konteyneri küle döndü

4 ailenin konteyneri küle döndü

Isparta

Isparta’da dün meydana gelen yangın sonrası 4 ailenin yaşadığı konteynerler küle döndü. Mevsimlik işçilerin kaldığı konteynerlerde tüm eşyalar yandı. Can kaybı ve yaralanmamanın olmaması en büyük teselli oldu.  

Yangın Çünür Mahallesi yeni otogar mevkiinde bulunan konteynerlerde meydana geldi. Bir konteynerde başlayan yangın diğerlerine de sıçradı. Yangın sonrası bölgeye sevk edilen itfaiye ekipleri tarafından kısa sürede söndürerek kontrol altına alındı. Konteynerde yaşayan aileler tahliye edilirken, herhangi bir yaralanma olmadı. 4 konteyner tamamen yanarak kullanılamaz hale geldi.

Modernevler Mahallesi Muhtarı Ebru Özbayrakçı ise yangın sonrası aileleri ziyaret etti. Bayrakçı; “Mahallemizdeki Newday adlı seramızdaki yangından etkilenen evleri ziyaret ettik. Yangın 4 ailenin yaşadığı evleri yok etti. Evlerde oturulacak ve kullanılacak eşya kalmadı. Yapabileceklerimizi yerinde gördük ve istişare ettik. Büyük korku yaratan yangından dolayı seradaki vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi ilettik” dedi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Ömer Saraç

22 Mayıs 2024 Çarşamba 18:41

O sadece bir muhtar hiçbir şey yapamazsa bile ziyarete gitmiş hal hatır sormuş büyük ihtimalle de ne gerekiyorsa yapmıştır kimseyi bilmeden yargılamayin ayıp..

21 Lİ

22 Mayıs 2024 Çarşamba 15:28

tamamda ziyaret ettin foto çekmek için mi? ziyaret ettin yoksa yardım etmek içinmi?

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR