27 Temmuz 2024 Cumartesi

CHP yönetimi kimi destekleyecek?

CHP yönetimi kimi destekleyecek?

Isparta

KÜBRA KEVSER KARATAŞ- Isparta’da hafta sonu düzenlenen CHP İl Kongresi’nde yeniden göreve gelen eski Başkan Vedat Şenol ve yönetiminin genel başkanlık seçimlerinde Kemal Kılıçdaroğlu’nu mu yoksa adaylığını açıklayan Özgür Özel’i mi destekleyeceği merak konusu oldu. Bilindiği mevcut Başkan Tanser Dilaver ve ekibi, Özgür Özel’den yana tavrını ortaya koymuştu. Isparta’da CHP’nin tek milletvekili Yalım Halıcı’da Özel’i destekleyen milletvekilleri arasında yer almıştı.

CHP’de tüm illerdeki kongreler devam ederken, ardından delege seçimleri sonrası genel başkanlık seçimi yapılacak. Isparta’da ilçe kongrelerinin ardından Merkez İlçe ve İl Başkanlığı kongreleri de tamamlandı. Yeni yönetime CHP’nin eski İl Başkanı Vedat Şenol tekrar seçildi.

Seçimin ardından ise Vedat Şenol başkanlığındaki yeni yönetimin genel başkanlık yarışında kimi destekleyeceği merak konusu oldu. CHP eski yönetimi ve Milletvekili Yalım Halıcı, Özgür Özel’den yana tercihini yapmıştı. CHP’nin yeni İl ve Merkez Başkanlığı ise kimi destekleyecek?

Bu sorunun cevabı ise önümüzdeki günlerde karşılık bulacak.

 

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

ömer

19 Eylül 2023 Salı 21:21

ne halt ederseniz edin lan

Vedat Başkanla Beraber

19 Eylül 2023 Salı 13:21

Vedat başkan siyasi bir açıklaması nedeniyle Cumhurbaşkanına hakaretten yargılanırken nerdeydiniz zübük yorumcular.Evet başkanlığa en çok o yakışır.Nokta.

Salim Erdoğan

19 Eylül 2023 Salı 10:05

CHP değişim adına eski il başkanlığı döneminde önemli bir başarısı olmayan +60 yaşındaki kişiyi yeniden il başkanı yapıyor. Sonuç=0

sultan

18 Eylül 2023 Pazartesi 20:12

dansözler meydanda

Koltuğu gençlere verin ,ihtiyarlar huzurevine

18 Eylül 2023 Pazartesi 19:56

Chp yi 60 yaş üstü adamlar yönetiyor.ne bekleyeceksin,önce kılıçdaroğlu istifa etmeyi ogrensin

M.K

18 Eylül 2023 Pazartesi 19:35

12 seçim kaybetmiş Gıcıkdaroğlu'nu desteklemeye kalkmak CHP'nin kurucu ilkelerine ihanettir.O gitsin sağcı 6 ortağıyla yeni bir parti kursun.

Asker

18 Eylül 2023 Pazartesi 19:08

Tabiki recep Tayyip ERDOGANI destekleyecekler şimdi bunlar özgür özel derse kılıçdaroglu tekrar seçilirse bunlar naneyi yemedi mi menfat dünyası hayaller paris yaşantı Somali olmayacak mı..... Siz boşverin Reis adamdır dönün yanlışdann yavruları m

İSİM:ARAP SOY KÜTÜK:OSMANLI

18 Eylül 2023 Pazartesi 17:18

KILIÇTAROĞLUNU BATIN SOLCULARINA EZDİRMEYİZ BU BÖYTLE BİLİNE.bölğesel olarak.SİYASET YAPILMAYA KALKIŞILIRSA .VATANINA HAİN OLMADIĞI SÜRECE ŞARKIN SİYASETÇİLERİNİ DESTEKLERİZ.

ARAPHAN

18 Eylül 2023 Pazartesi 17:15

ISPARTANIN HİÇBİR PARTİDEKİ SİYASETÇİSİNE ĞÜVENİLMEZ.DEDELERİ DEMİRELDEN İCAZET ALMIŞLARDIR. diyorlarki: dün dündür büğün büğündür.YOL ARKADAŞLARIMIZI YOLDA BIRAKIRIZ.beraber yürüdüğümüz .DAVA ARKADAŞLARIMIZI bırakıp hdp ile ittifak kurarız..zaten hdp,ypsdhp,dsp,sp,ve bunlara benzer sol partilerin hepsinin YETİŞME YERLERİ chp dir.

DEDEKTİF

18 Eylül 2023 Pazartesi 17:06

Sayın Halıcı siyaseten Daha Toydur...Yanlış kulvarda Koşuyor...Chp'nin Doğal Lideri Sayın kılıçdaroğlu'dur

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR