16 Nisan 2024 Salı

CHP Isparta’dan ‘Güç Sende, Senin Elinde’ çalışması

CHP Isparta’dan ‘Güç Sende, Senin Elinde’ çalışması

Isparta

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Isparta İl Başkanlığı, "Güç Sende, Senin Elinde" sloganı kapsamında seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Kapı kapı dolaşarak her gönüle dokunacaklarını belirten Isparta İl Başkanı H. Yalım Halıcı:" Halkın gözündeki sevinç ve umut bizleri onurlandırıyor, umutlandırıyor." dedi.

CHP Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Canan Taşer, CHP Isparta Gençlik Kolları Başkanı Emre Erkan, Merkez İlçe Gençlik Kolları Başkanı Arda Karakuş, yöneticiler ve üyeler seçim çalışmaları için sahaya indi. "Güç Sende, Senin Elinde” sloganı kapsamında Isparta'da ilk defa oy kullanacak seçmenlere yönelik CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun mektuplarını kapı kapı dolaşarak genç seçmenlere ulaştırılıyor. Çalışmaların hız kesmeden devam edeceğini belirten Başkan Halıcı: "Yeni oy kullanacak olan kardeşlerimize ulaşıyoruz. Çünkü biliyoruz ki her şey bu kardeşlerimizin elinde. Onların hayatlarını, isteklerini ve hedeflerinin ne olduğunu, ne istediğini bilmeyen kişilerin belirlemesini asla istemiyorum. Kendi hayatlarını kendileri belirlesin istiyoruz. Bu yüzden de planladığımız gibi gençlik kollarımız dur durak demeden çalışıyor. Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcımız Canan Taşer'e, Gençlik Kolları İl Başkanımız Emre Erkan'a, Merkez İlçe Başkanımız Arda Karakuş'a, yöneticilerimize ve en önemlisi üyelerimize teşekkür ederim. Cadde cadde, sokak sokak gezerek ilk oyunu kullanacak olan gençlere ulaşıyorlar. "Güç sende senin elinde" sloganımızla çalışmalarımız devam edecek. Her gencimize ulaşacağız. İktidar biz olacağız, iktidar gençler olacak." dedi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

TAVSİYE

30 Kasım 2022 Çarşamba 07:28

bunların dedeleri.İNÖNÜ AĞALAR HARİÇ KENDİ CİNSLERİNDEKİLER HARİÇ DÜNYANI ZÜLMÜNÜ YAPTILAR.aynı zihniyet cemal ğürsel.inönü ALPARSLAN ATATÜRKEŞ'E zülüm yaptılar.BİRİ ADINI TÜRKEŞ koymuş TÜRKEŞE BENYEYEBİLMEN İÇİN önce konuştuklarımna dikkat! etmen lazımdır.DÜŞMAN AÇIKTIR LAKİN: 2 YÜZLÜLERDEN TÜRKEŞİN tırnağı olamaz.ISPARTADAN ülkücü,çıkmaz .ANCAK KABAK ÇIKAR.önce BURDURDA YAPILAN ALÇAKLIĞIN HESABINI SORAYDINIZ.VALİLİĞİN ÖNÜNDEKİ BOZKURDU KIRAN ŞEREFSİZLERLE NEDEN HESAPLAŞAMADINIZ.

Rüşvetçi düşmanı,çomak sokucu

30 Kasım 2022 Çarşamba 06:57

Siyasal islamcı Neo osmanlıcı saçma siyaset bitmiştir.sağcı kaypak ve yavşak dün dündür bugün bugündür siyaseti bitmiştir,2023 çok güzel olacak,hortumcu rüşvetçiler hesap verecek,torpil mülakat adamcılık son bulacak,kpss puanı kimin yüksekse o işe girecek,liyakat baz alınacak,.hırsızların burunlarından fitil fitil getirilecek.

Ispartalaı

30 Kasım 2022 Çarşamba 03:25

Atatürk'ün kurduğu chp kimlere, ne günlere kaldı. Gerçek partililer partiden atılıyor, yerlerine 10 dakikada yarım domuz yiyenler, adı sanı Türk ama Türk olmadıkları çok belli olanlar, teskereye hayır deyip, şehitlere küfür edenlere, Diyarbakır annelerinin hâl ve hatırlarını sormayanlara, terörist leşlerine ağlayanlara mı oy istiyorsunuz gençler. Kime hizmet ettiğinizin farkında mısınız siz? Oy moy yok size. Hadi başka kapıya!!!

Vatandaş

29 Kasım 2022 Salı 21:40

Gençler niye siyasetle uğraşır ki .bırakın gencliginizi yaşayın. Yaşlanınca çok pişman olacaksınız

Musab

29 Kasım 2022 Salı 21:20

Eskiden Chpye veriyordum ama oy yok kardeşim size , ulan daha aday kim belli değil , biri ordan bir şey diyor biri ordan konuşuyor , fikir ayrılıkları olduğu sürece siz yine kazanamayan tarafta olacaksınız , şu arkadaşlarin yaptıkları da boşa kürek çekmek

Said

29 Kasım 2022 Salı 20:34

Allah hic bie zaman bu basortusu dusmani cehapeyi basa getirmez..Allah muhafaza bi gelse bunlar killet camiye de gidemez hadi bunu da birakin camide bunlar icki bile icer

NE KARDEŞİ

29 Kasım 2022 Salı 17:51

ne kardeşliği? HABİLMİSİNİZ KABİLMİSİNİZ YOKSA yusufu kuyuya atanlardanmısınız.YUNANLIYI,KENDİ VATANDAŞINDAN ÜSTÜN TUTANLAR.KARDEŞ OLAMAZ.ıspartaya ISPRTALI OLMAYAN ĞELMESİN GAVUR ĞELSİN DİYE DUA EDENLER KADEŞ OLAMAZ.DEMİREL BABAINZ SİZE DEMEDİMİ.DÜN DÜNDÜR BÜĞÜN DE BÜĞÜNDÜR.ÇANAKALDE,KIBRISAT,15 TEMUZDA MALAZĞİRTE BEREBERİZ DEDİK.sizin karakaşınız için savaşmadık.SADECE NAMUSUMUZ İÇİN SAVAŞTIK. K.MARAŞTA,Ş.URFADA,G.ANTEPTE, FRANSIZ İŞGALİNDE YANIMIZDA DEĞİLDİNİZ.

SÖZÜM 2 YÜZLÜLERE

29 Kasım 2022 Salı 16:09

HAİNLERE ////AY YILDIZ///IN GÖLĞESİ HARAM OLSUN.soframda yerleri yoktur.1 damla su dahi vermek.VATANA İHANET DEMEKTİR.

Hamid

29 Kasım 2022 Salı 14:35

Kilicdarogluna mi oy vercez yörün gidin uzakda oynan vermem ben

Güzel Ülkemde Hep Beraber İnsanca Yaşayalım

29 Kasım 2022 Salı 14:34

Türkiyemizde,tüm Türkiyeli vatandaşlarımızla,ayrımcılık olmadan,insanca,kardeşçe,dostça,huzur içinde eşit bir şekilde yaşamak istiyoruz.Çokmu zor yahu? LÜTFEN artık birlik olalım.

TAVSİYE

29 Kasım 2022 Salı 14:20

BENDEN TAVSİYE ĞENÇLİĞİNİZİ HARAM ETMEYİN.siyasetin kuklalığını yapmayın hele hele AYAÇILIĞINI HİİİİİİİÇ YAPMAYIN.siyasette harcıyacağınız enejinizi kendi şahşi meselellerinize harcayın.KENDİ MENFAATİNİZE HARCAYIN.yazıktır kendinize ACIYIN.

türkeş dayı

29 Kasım 2022 Salı 13:32

36 yıllık milliyetçi idim. bizim kurt kuzu olunca soğudum. oyumu millet ittifakıma vereceğim. başarılar sizlere haydi gençler.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR