Haber/Nurettin ARKAN - CHP'nin Olağanüstü Kurultayı başladı. Genel Başkan Özgür Özel'in yeniden aday olduğu kurultayda Isparta delegeleri de hazır bulunuyor.
Olağanüstü kurultaş açılış konuşması ile başladı. Kurultay Yenimahalle'deki Nazım Hikmet Kültür Merkezi'nde yapılıyor. CHP Isparta İl Başkanı Hasan Karaca, Isparta Kurultay Delegelerinin tamamının Genel Başkan Özgür Özel'i desteklediğini açıkladı.
İl Başkanı Hasan Karaca açıklamasında; "Cumhuriyet Halk Partimizin Olağanüstü Kurultayı sürecinde, mevcut Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel’in yeniden adaylığını destekliyoruz. İl Başkanımız ve Isparta örgütlerimiz olarak; partimizin emek mücadelesini büyüten, halkın sesi olan, değişim ve yenilenmenin önünü açan Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel’in yanında olduğumuzu güçlü bir şekilde ifade ediyor, tam destek verdiğimizi kamuoyuyla paylaşıyoruz. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız ve Cumhurbaşkanı Adayımız Sayın Ekrem İmamoğlu’na yönelik hukuksuz tutuklama kararını reddediyor, halkın iradesine sahip çıkıyoruz. Birlikte başaracağız, birlikte kazanacağız" dedi.
ISPARTA KURULTAY DELEGELERİ
Milletvekili Hikmet Yalım Halıcı
Merkez İlçe Başkanı Birtan özgün Takmaz
Canan Taşer
Vedat şenol
Mehmet Murat Yılmaz
Reşat Yalvaç
Şaban Gözcü
Ali Demirdöğen
Halil Tuncel
Hasan
06 Nisan 2025 Pazar 17:39Ekooo 560 trilyon nerede ekooooo
Hasan
06 Nisan 2025 Pazar 17:39Ekooo 560 trilyon nerede ekooooo
Hasan
06 Nisan 2025 Pazar 17:38Ekooo 560 trilyon nerede ekooooo
Vah vah
06 Nisan 2025 Pazar 14:14Bir şeyi merak ettim Isparta'da PM ye girecek birisi yokmu da Bursa'da ikamet eden biri için çırpınıyorsunuz bundan şunu anlıyorum ben bizden bir şey olmaz mı diyorsunuz yani tam olarak:)))
Mustafa Kemal
06 Nisan 2025 Pazar 13:29Ekrem başbakanın ifadesi internette var. Sosyal medyada sanki CHP yi CHP Li şikayet etmiş havası oluşturuluyor. O gizli tanıklar CHP Li değil. İfadeleri çelişkilerle dolu. Görmedikleri şeyleri duydum , hissettim vb laflarla ifade vermişler. Ayrıca sosyal medyada 540 milyar muhabbeti ise yakan. Lan zaten İBB nin o kadar bütçesi yok. İş yapmayacak maaş vermeyecek yine de o kadar geliri yok belediyenin. Ekrem başkan dürüst bir siyasetçi.