31 Mart Yerel Seçimlere 2 gün kala seçim çalışmalarına son sürat devam eden TBMM Başkanvekili Süreyya Sadi Bilgiç bir günde Yalvaç ilçesi, Hüyüklü Beldesi, Isparta Merkez, Gönen ilçesinde halk buluşması mitinglerine katıldı.
Gittiği her yerde coşkuyla karşılanan TBMM Başkanvekili Süreyya Sadi Bilgiç; Son olarak Gönen İlçesinde vatandaşlarla bir araya geldi. TBMM Başkanvekili Bilgiç AK Parti Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz, ESKKK 6. Bölge Birliği Başkanı Ahmet Tural partililer yöneticiler ve ilçe halkı buluştu" Gönen ilçesinde yeni bir eser daha kazandırdıklarını hatırlatan Başkanvekili Bilgiç; Hükümet konağımızın geçen hafta açılışını gerçekleştirdik.
Bu eserler sizlerin eseridir. Hizmeti yaparsa AK Parti yapar. Seçimde ufak tefek stresler, sıkıntılar olabilir. Ama benim sizlerden ricam kimsenin gönlü kırılmasın. Bu seçimler daha çok gelir geçer. Ama önemli olan siz komşuluk muhabbetlerinize, akrabalık muhabbetlerinize zarar gelmesin. Asıl amacımız buraya yapmak istediğimiz hizmetlerdir.
Bu hizmetleri Allah'ın izniyle değerli başkanımızı da seçtiğiniz zaman daha da önümüz açılacak ve daha kolay hizmetler yapacağız. Mevcut başkanımıza da Gönen ilçemize yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum dedi. Milletvekilleri 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimler için Gönen Belediye Başkanı Vedat Kaya'ya destek istediler.
Ama salonda CHP Adayı Osman Kesmen'in olması herkesi şaşırttı.Fakat Kesmen ilçesine gelen TBMM Başkanvekili olunca ve Süreyya Sadi Bilgiç'in Isparta'nın yetiştirdiği ender insanlardan biri olması nedeniyle orada bulunduğunu yakın çevresine ifade etti.
Ferhat
30 Mart 2019 Cumartesi 21:17Forza Beşiktaş adlı yorumcu AKP dışında herkesi terörist ilan ettiğinizi ortağınız MHP nin bile tepki gösterip salonu terk ettiğini bal gibi biliyorsun
kara parti
30 Mart 2019 Cumartesi 16:49Halk artık uyanıp akp nin gerçek yüzünü görmeli , 17 yıldır çok sey kaybetti bu ülke .Artık bu kabus bitmeli .Bir büyüğün dediği gibi '' Anadolu 1071 den beri böyle ihanet görmedi.''
Ak partili
30 Mart 2019 Cumartesi 14:58Yorumcu arkadaş yorumlarına dikkat kimin nerede olduğunu biz senden iyi biliriz sen çakma Akp lisin biz ak partiliyiz bunu unutma
TC
30 Mart 2019 Cumartesi 11:56Diğer parti adayları'da oradaydı !. Bu durum gönende gelenekseldir. Bazı insanlar kendini ayyuka çıkarmasın geldikleri yeri unutmasınlar...
Gönenmix
30 Mart 2019 Cumartesi 11:51Ben ülkücüyüm mhpliyim ama gönende Osman kesmene oy vereceğim. akp ve yalakaları defolsun artık. papucum kadar gönene ne hizmet etmişler.
Gönend
30 Mart 2019 Cumartesi 11:06Akpliler osman baskanımıza laf atacagınıza bicer döver ve 2 bld otobüsü neden satıldı onu söyleyin
Sevgi Saygı
30 Mart 2019 Cumartesi 11:00Bu Ülke'nin Bi Tane Sorunu Var O Sorun Çözülür se Ülkeye Huzur Barış Kadeşlik Mutluluk Esenlik Bolluk Bereket İş Aş Eş Üretim Gelecek İnşallah Ülke'nin O Bi Sorunu Çözülür de Ülke'de Sevgi Dili Kazanacak Ülke Hak Ediyi Yere Gelcak. Ülke'nin Başından Gitti mi Bela Ne Kalır Beka Bu Millet Olur Çok Süper Zeka.
Bütün basın traş forza beşiktaş
30 Mart 2019 Cumartesi 10:25Süreyya bey chp ye dokundurunca beka sorununa değinince salonu terk ettiğini de yazsaydınız!!!
Vatandaş
30 Mart 2019 Cumartesi 09:50Biz kararımızı verdik sonuna kadar osman başkanın yanındayız vedatı tanımıyoruz
Halk
30 Mart 2019 Cumartesi 09:22Osman kesmen seninle grur duyoruz 31 Mart bahar
Tut
30 Mart 2019 Cumartesi 07:24Eskkk yöneticisinini siyasi bağlantısından dolayı görevi bırakması lazım. Partizanlık yapıyor.
Muhammed Uslu
30 Mart 2019 Cumartesi 03:41Isparta senin gibi kaliteli, düzgün ve örnek olacak bi siyasetçi kazanacak inşallah. Yolun bahtın açık olsun sayın başkanım