20 Mayıs 2024 Pazartesi

Yasak olmasına rağmen durmuyorlar

Yasak olmasına rağmen durmuyorlar

Isparta

Isparta’da gerçekleştirilen su ürünleri denetiminde 400 metre uzatma ağı ele geçirildi. 
Eğirdir İlçe Tarım Orman Müdürlüğü Su Ürünleri Kontrol Denetim ve ilçe Jandarma Asayiş Bot Komutanlığı ekipleri tarafından Eğirdir Gölü’nde su ürünleri denetimi gerçekleştirildi. Denetimde, 15 Mart itibariyle her türlü su ürünleri avcılığının yasak olmasına rağmen, kaçak yollarla göle atılan 400 metre uzatma ağı ele geçirildi. Av malzemelerine el konulurken, canlı olarak ele geçirilen su ürünleri göle iade edildi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Bozkurt

10 Mayıs 2024 Cuma 15:49

Benimde teknem var hazir baglama kütüklü ama göle indirmiyorum yasagin kalkmasini bekliyorum bu sekilde yasak varken avlananlara kesin 1 milyon lira ceza 2 ayda gol cevresinde cöpcüluk yapma cezasi verin bakalim bida avlaniyorlarmi.

Sade vatandas

09 Mayıs 2024 Perşembe 09:11

Büyüklerimize biz öğretecek değiliz. Balıkçılarda, mahallede rahat rahat satılırsa elbet tutan bol olur. Insanlarin başında 24 saat tutulamayacağına göre. Ben daha dün gördüm köy garajı balıkçısında satılıyordu. Amaç, önlem olsa bu tezgahlarda satışını yasakla bak balık tutan oluyor mu?

Isparta

09 Mayıs 2024 Perşembe 06:05

Isparta nın her köşesi sazan balık satılıyor nerenin diye sorsan Eğirdir

Aslı YEŞİLDERE

08 Mayıs 2024 Çarşamba 22:03

Tamam da yakalayamadıklarınız pazarlarsa yol kenarlarında, şehir merkezlerinde alenen satılıyor. Şikayet ediyoruz müdahale eden yok, birileri bana necilik yapıyor. Laa havle...

Mehmet

08 Mayıs 2024 Çarşamba 17:26

Caydırıcı cezalar verilmediği sürece bu tür durumlar devam edecektir

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR