Isparta Orman Bölge Müdürü Ali Özdemir, Burdur’un Bucak ilçesinde faaliyet gösteren Bucak Orman İşletme Müdürlüğü’nü ziyaret etti. Ziyaret programında Bölge Müdürü Özdemir’e, Bölge Müdür Yardımcısı Hasan Aslan ve Orman Yangınlarıyla Mücadele Şube Müdürü Abdülkadir Taşer de eşlik etti.
Bucak Orman İşletme Müdürü Ersin Özata ve teknik personelin katılımıyla gerçekleşen ziyarette, işletme müdürlüğünün yürüttüğü ormancılık faaliyetleri yerinde incelendi. Yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan Özdemir, personelle görüşerek değerlendirmelerde bulundu.
Bölge Müdürü Ali Özdemir, ziyarette yaptığı açıklamada, "İnanıldığı takdirde üstesinden gelinemeyecek hiçbir iş yoktur. Yeşil Vatan’ı korumak, geliştirmek ve sürdürülebilir şekilde yönetmek için, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da canımız pahasına çalışmaya devam etmeliyiz" ifadelerini kullandı.
Özdemir, Yeşil Türkiye hedefi doğrultusunda fedakârca görev yapan Bucak Orman İşletme Müdürlüğü personeline teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.
sor
07 Ağustos 2025 Perşembe 08:39Devlet Orman Genel Müdürlüğünden büyüktür, büyük konuşma, son 5 yılda yaşanları gördük
mahmut aksu
07 Ağustos 2025 Perşembe 08:39sayın özdemir bey, eğer doğru söylüyor canımız pahasına çalışacağız diyorsanız sütçüler ilçesi çandır köyü bel ovası mevkiinde ve çandırın herhangi bir mermer ocağında yalan yanlış sahte raporlarla nasıl izin verildiğini, mermer ocaklarının ruhsatsız alan dışına çıkarak nasıl korkunç bir orman katliamı yaptıklarını sizinle beraber aynı bu haberdeki şekli ile gezerek size tüm pislikleri gösterebilirim. bir kez olsun şu çandır köyündeki tüm ocakları bi denetleyin.
Lubeckli
07 Ağustos 2025 Perşembe 07:22Canımız pahasına calisacagiz. Vay be ...büyük laf etmiş sayın müdür.bak şimdi çok pis gaza geldim.
Veli
07 Ağustos 2025 Perşembe 01:58Bravo fakat neden geceleri görüş özelliği olan uçak ve helikopterler kullanılmadı, diye bakanlığa sesinizi yükseltmelisiniz