29 Mart 2024 Cuma

Cam parçaları karayolunu kapattı

Cam parçaları karayolunu kapattı

Isparta

Isparta’nın Eğirdir İlçesinde cam yüklü kamyondan düşen camlar büyük tehlike yaşattı.

Olay, Isparta’nın Eğirdir İlçesi Isparta-Konya Karayolu Mahmatlar Köyü yakınlarında meydana geldi.

Konya istikametinden Isparta istikametine seyir halinde bulunan 42 CPZ 01 Plakalı cam yüklü kamyon viraja geldiğinde üzerinde bulunan camlar bir anda karayoluna devrildi. Şans eseri yaşanan olayda ölen yada yaralanan olmazken karayolunu kapatan camlar greyder yardımı ile karayolları ekiplerince temizlendi. Konya-Isparta Karayolu bir süre trafiğe kapandı.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Dinarlı

10 Aralık 2022 Cumartesi 21:56

Garaj tramvay gelecek inşallah tokiyi başkan getirdi inşallah verdiği sözü tutacak sayın basdegirmen

mehmet yıldız

08 Aralık 2022 Perşembe 16:28

AĞRI TUTAK HAMUR PATNOS Double karayolu 79 km yapılmış.bu ilçeleri gören hatta ismini duyan çok az kişi vardır.gerçi doğu ve güneydoğunun tüm yolları aynı.****ara yapılmasına karşı değilim ****arda bizim vatanımız.ısparta antalya ve ısparta konya yolundan geçen araç sayısı belki ****arın 50 katı fazla..her seçim yaklaştığında söz verilir programa alındı hatta projesi hazır denir.bizim insanımız bu sözleri hemen unutur daha ne isteniyor belediye ve 3 milletvekili desteği. takdir ve tercih bizim

Taşkın Selim

08 Aralık 2022 Perşembe 15:53

Antalya ve Konya yolunda kazadan dolayı ölen ve yetim kalan her canlının sorumluluğu görevini yerine getirmeyenlerdir. Hakkari Şırnak rize samsun sivas erzincan aydın ığdır her yer duble yollar viyadükler yapıldı Ispartanın suçu garanti oy olması mı? Ispartalı iktidar dan yana acaba daha ne yapabilir.

BEHÇET Z

08 Aralık 2022 Perşembe 09:08

2023 SEçİM VAATLERİ ARASINDA ISPARTA KONYA VE ISPARTA ANTALYA YOLLARINI DUBLE YAPACAGIZ DİYE BAŞLAYACAKLAR

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR