26 Nisan 2024 Cuma

Burdur SGK İl Müdürü Bayram Balban Ak Parti Isparta Milletvekili Aday Adaylığı Başvurusunda Bulundu

Burdur SGK İl Müdürü Bayram Balban Ak Parti Isparta Milletvekili Aday Adaylığı Başvurusunda Bulundu

Isparta

Burdur SGK Müdürü Bayram BalbanTBMM 28. Dönem genel seçimlerinde Milletvekili adayı olmak için görevinden istifa etti. 9 yıldır Burdur’da SGK Müdürlüğü görevini başarı ile yürüten Bayram Balban bugün Ak Parti Isparta İl Başkanlığı binasında saat 12:00 resmi aday adaylık başvurusunu yaptı. Balban’ın yaptığı basın açıklamasında dostları ve yakınları yalnız bırakmadı.

Balban yaptığı basın açıklamasında şunları söyledi;

Öncelikle dün Şanlıurfa’da meydana gelen sel ve Kahramanmaraşlı merkezli depremlerde vefat eden kardeşlerimize Allah’tan rahmet yaralarına acil şifalar geride kalanlara cenabı Allah’tan sabır niyaz ediyorum.

Kahramanmaraştan Hatay’a Adıyaman’dan Diyarbakır’a Kilis’ten  Malatya’ya  Şanlıurfa’dan  Adana’ya Osmaniye’den Gaziantep ‘e tüm illerimizde devletimiz ve hükümetimizin cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde yaraları en kısa sürede saracağından ve şehirlerimizi yeniden ihya edeceğinden hiç şüphem yoktur.

2001 yılında kurulan son 20 yılda ülkemize çağ atlatan 20 yıldır tek başına iktidar olarak milletine hizmet eden Türk demokrasi tarihine altın harflerle damga vuran siyasi hareketin adıdır Ak Parti.

Sessiz milyonların sesi garibanların göz bebeği olan dünyaya meydan okuyan liderimiz recep Tayyip Erdoğan Ayasofya’nın zincirlerini kırmış demokrasi ve özgürlüklere önem vermiş darbecilere karşı dimdik ayakta durmuş dünya mazlumlarının umudu haline gelmiştir.

Ülkemizi bölmek isteyen dış güçler ve içerdeki iş birlikçilerine karşı tek millet tek devlet tek bayrak tek vatan düsturu ile göğüs germiş ve mücadelesine devam etmektedir.

Kendi helikopterini, yerli İHA’sını üreten kendi fırkateynini denize indiren savunma sanayisini yüzde 20 den yüzde 70 lerin üzerine çıkaran başarının mimarıdır Ak Parti.

TOKİ eliyle 1 milyon 300 bin kişiyi ev sahibi yapan, hızlı trenlerle ve otoyollarla güvenli seyahat konforu sağlayan, kıtalar arası köprüler kuran, denizin altından Marmarayı geçiren, halkımıza uçak seyahatini lüks olmaktan çıkaran şehir hastanelerini hizmete sunan siyasi harekettir ak parti.

Darbecilere karşı dik duran, tankların önüne geçen 28 Şubat’ın izlerini silen Ak Parti 14 Mayıs’ta yeniden tarih yazacaktır inşallah.

Değerli misafirler 29 yıldır kamu görevlisi vasfıyla devletimize ve milletimize hizmet vermenin onurunu yaşadım. Memurluktan şefliğe son olarakta Burdur SGK İl Müdürü olarak memleketimize hizmet ettim.

Bugün itibariyle kamu hizmetine, Türkiye’nin umudu liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde ki Ak Partimiz de milletvekili aday adayı olarak bu davanın bir neferi olmaya, memleketimiz ve  Isparta’mıza hizmet etmeye talibim.

Son 20 yıldır Ispartamıza hizmet eden Ak Parti İl Başkanlarımıza, Milletvekillerimize, Belediye Başkanlarımıza, İlçe, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları Başkanlarımıza ve yönetimlerine, tüm parti mensuplarımıza, mahalle temsilcisi, delege ve üyelerimize hizmetleri için şükranlarımı sunuyorum.

Değerli dava arkadaşlarım yeni Türkiye Yüzyılında hizmet nöbetini devralmaya talibim. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde Ülkemize ve Ispartamıza hizmet etmek için Milletvekili Aday Adayı oldum.

Bu kutlu yolda desteklerinizi bekliyorum. Hep beraber el ele gönül gönüle sen ben demeden birlik ve beraberlik içinde hizmet etmek için gelişmiş bir Türkiye kalkınmış bir Isparta için yola çıkıyorum.

Son olarak hepinize katılımınızdan dolayı ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Bi gören

21 Mart 2023 Salı 10:10

Güleryüzle halk insanı insanlara tepeden bakmayan bi kimse diye biliyorum bu seçimde kendisini görmek isteyen denemek isteyen biri diye düşünüyorum Bazı anti yorumlar yani…abes

Birisi

21 Mart 2023 Salı 10:06

Sınıf başkanlığına adaylığına koyamamış insanlar mv aday adaylığına başvuru yapanı kıskanıyor.Siz de aday olun sizi de görelim arkadaşlar burdan yazmak kolay

You

21 Mart 2023 Salı 10:01

Yardımsever, cömert birisidir. Tüm çevresinde her insanda olduğu gibi sevilir veya sevilmez. Ama en azından Isparta için faydalı bir şeyler yapacak bir kimsedir. İğneyi kendine çuvaldızı başkasına batır demişler. Anti olmamak lazım.

Isparta içinnn

21 Mart 2023 Salı 00:03

Birçok insanın işini yapmış kimseyi geri çevirmemeye çalışmış bir insandır.Kötü yorum yapanların da muhakkak bir işi olmamıştır ondan.Sgk genelinde sevilen sayılan bir insandır.

kızılelma

18 Mart 2023 Cumartesi 00:58

Siyaset böyle birşey kimi iyi der fakat demokrasinin temelinde çogulculuk ilkesi vardır.Çogunluk nederse sonuç ona göre sonuç netlik kazanır.Şahısların nedediği değil halkın ne diyeceği esastır

Bi Bilen

17 Mart 2023 Cuma 13:43

Menfaatsiz bir iş yapmaz, yaralı parmağa işemek için bile karşılık bekler. O kadar diyeyim size....

Dürüst müş

16 Mart 2023 Perşembe 23:37

Dürüstlüğünü bize sor yağdanlğı biz senden daha iyi tanıyoruz ısparta SGK bir birine katan insanları bir birine düşüren biri

Ak rezilller

16 Mart 2023 Perşembe 23:32

Sen eksiktin size ak partili olarak oy vereni Halkı ak parti den soğutan nefret ettiren insanlar

Maydanoz

16 Mart 2023 Perşembe 23:00

Tamam tamam Yakuplu birlikde senin işin olur.

f6f

16 Mart 2023 Perşembe 22:29

İl müdüründen falan siyasetçi olmaz kardeşim. Bugğn aday olsan 2 milyon para lazım. Bu lar nereden bulacak o parayı. Mecbur birilerini sponsor yapacaklar. Sonrasında taviz üstüne taviz.

ahmet

16 Mart 2023 Perşembe 22:25

bence boşa kürek çekmeyin paranıza yazık gerçi para sizlerde bol ama cumhur bu seçimde nal toplayacak eski ballı börekli yıllar geçti artık.

Ali

16 Mart 2023 Perşembe 20:34

Partiyi yanlış belirlemiş.Akp seçimi kaybederse kaçacak delik arasın.

ıspartalı

16 Mart 2023 Perşembe 16:20

SSK GENEL MÜDÜRLÜGÜNE BİR ADAY DAHA HAYIRLI OLSUN

Ispartalı

16 Mart 2023 Perşembe 16:14

Başarili bürokrat adamı ıspartaya hayırlı olsun.Ispartada yetismiş bir kişi

akıncan

16 Mart 2023 Perşembe 15:32

kamudan bir müdürün çıkıp görevde yükselme için aday olması rezalettir.yasaklanmalıdır

Çengel

16 Mart 2023 Perşembe 15:14

Son derece dürüst bir siyasetçi simdiden başarılar dilerim

Mustafa

16 Mart 2023 Perşembe 15:03

Hayırlı olsun müdürüm Allah yolunu açık etsin inşallah adamın kralı

Isparta için

16 Mart 2023 Perşembe 15:00

Dürüst, yapıcı, çalışkan ve güler yüzlü birisi.

Aksak

16 Mart 2023 Perşembe 14:26

Bu il başkanları hep siyasetle mi ilgilenmişler. Liyakata bak. Çok yazık.

Ömer

16 Mart 2023 Perşembe 13:44

Dürüst bir aday

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR