Burdur’un Bucak ilçesinde sahte alkol satışı ve internet dolandırıcılığı yaptığı tespit edilen 3 şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi. İşte o flaş operasyonun görüntüleri ortaya çıktı.
Burdur İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince; şüpheli şahısların sahte içki imal ettiği ve piyasaya yüklü miktarda sahte içki sürecekleri bilgisi alındı. Yapılan çalışmalar ve fiziki takip neticesinde; şüphelilerin sahte alkolleri imal ettiği ev ve iş yerleri tespit edildi. Farklı illerden 14 kişiyi 30 bin lira dolandırdıkları belirlenen şahısların ev ve işyerlerinde yapılan aramalarda 196 şişe sahte alkol, 1 pompalı tüfek, 2,80 gr uyuşturucu madde ele geçirildi.
Gözaltına alınan şahıslardan A.A., O.A. ve A.M. Emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldıkları hakimlikçe tutuklanarak Burdur E Tipi kapalı cezaevine konuldu.
Öte yandan operasyon görüntüleri ortaya çıktı. Operasyon görüntüleri tıklayarak izleyebilirsiniz.